Çetince Köyünde Kovid-19 can aldı

GÜNDEM 02.08.2020 - 17:19, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1616+ kez okundu.
 

Çetince Köyünde Kovid-19 can aldı

Çetince Köyünde Kovid-19 can aldı
Yalvaç ilçesine bağlı Çetince Köyü koronavirüs salgını nedeni ile karantina altında. Bin 700 nüfuslu köyde karantina devam ederken, iki kişinin kovid-19 nedeni ile hayatını kaybettiği ileri sürüldü. Şarkikaraağaç ilçesinde karaciğer yetmezliği nedeniyle vefat ederek cenazesi Yalvaç’ın Çetince köyüne getirilen kadının, eşi ve çocuklarına yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı.  Temaslı sayısının fazla olması ve vakalarda artış gözlenmesi üzerine Çetince köyünün 14 gün süreyle karantinaya alınması kararlaştırıldı. 19 Temmuz’da başlayan 14 günlük karantina süresi bugün sona eriyordu. Ancak Çetince Köyünden kovid-19 nedeni ile 2 kişinin yaşamını yitirdiği ileri sürüldü. Konu ile ilgili Yalvaç ilçesine bağlı Çetince Köyü Muhtarı Mehmet Ali Almacı sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Almacı, koronavirüs nedeni ile köyündeki 2 vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bu haberin ardından Çetince Köyünde karantina süresinin uzayıp uzamayacağı ise netlik kazanmadı.
Çetince Köyünde Kovid-19 can aldı

Yalvaç ilçesine bağlı Çetince Köyü koronavirüs salgını nedeni ile karantina altında. Bin 700 nüfuslu köyde karantina devam ederken, iki kişinin kovid-19 nedeni ile hayatını kaybettiği ileri sürüldü.


Şarkikaraağaç ilçesinde karaciğer yetmezliği nedeniyle vefat ederek cenazesi Yalvaç’ın Çetince köyüne getirilen kadının, eşi ve çocuklarına yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. 
Temaslı sayısının fazla olması ve vakalarda artış gözlenmesi üzerine Çetince köyünün 14 gün süreyle karantinaya alınması kararlaştırıldı.
19 Temmuz’da başlayan 14 günlük karantina süresi bugün sona eriyordu. Ancak Çetince Köyünden kovid-19 nedeni ile 2 kişinin yaşamını yitirdiği ileri sürüldü.
Konu ile ilgili Yalvaç ilçesine bağlı Çetince Köyü Muhtarı Mehmet Ali Almacı sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Almacı, koronavirüs nedeni ile köyündeki 2 vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı.
Bu haberin ardından Çetince Köyünde karantina süresinin uzayıp uzamayacağı ise netlik kazanmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.