CANLI YAYINDA KUTLADILAR

GÜNDEM 10.01.2020 - 13:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2360+ kez okundu.
 

CANLI YAYINDA KUTLADILAR

CANLI YAYINDA KUTLADILAR
BLT Türk Televizyonunda hafta içi her gün yayınlanan "Bu Sabah" programında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü canlı yayınla kutlandı. Bora Tüfekli'nin hazırlayıp sunduğu programa gazeteciler Yunus Özler, Serkan Aygün, Levent Doğan, Tayfun Yılmaz ve Mustafa Çiçen konuk olarak katıldı. Gazetecilik mesleğinin konuşulduğu programda sektörün sorunları masaya yatırıldı. Gazeteciler programda meslek hayatında yaşadıkları ilginç anları ve karşılaştıkları sorunları da anlattı. Programın kapanışı da bir hayli renkliydi. Programda Gazeteciler Günü için pasta kesilirken, stüdyoya tüm BLT Türk ekibinin de gelmesiyle program sona erdi. Program tüm gazetecilerle birlikte kapandı...
CANLI YAYINDA KUTLADILAR

BLT Türk Televizyonunda hafta içi her gün yayınlanan "Bu Sabah" programında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü canlı yayınla kutlandı.

Bora Tüfekli'nin hazırlayıp sunduğu programa gazeteciler Yunus Özler, Serkan Aygün, Levent Doğan, Tayfun Yılmaz ve Mustafa Çiçen konuk olarak katıldı.

Gazetecilik mesleğinin konuşulduğu programda sektörün sorunları masaya yatırıldı. Gazeteciler programda meslek hayatında yaşadıkları ilginç anları ve karşılaştıkları sorunları da anlattı.

Programın kapanışı da bir hayli renkliydi. Programda Gazeteciler Günü için pasta kesilirken, stüdyoya tüm BLT Türk ekibinin de gelmesiyle program sona erdi. Program tüm gazetecilerle birlikte kapandı...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.