Çandır yangın sahasında incelemelerde bulundu

GÜNDEM 30.08.2021 - 00:04, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1689+ kez okundu.
 

Çandır yangın sahasında incelemelerde bulundu

Çandır yangın sahasında incelemelerde bulundu
Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, 2 Ağustos'ta Sütçüler İlçesi Çandır Köyü, Yazılı Kanyon mevkiinde çıkan yangın sahasında incelemelerde bulundu. 2 Ağustos 2021 tarihinde sıcaklığın 30 derecenin üzerinde, rutubetin yüzde 5-10 ve rüzgarın da 33 Km/saat olduğu, Ülke genelindeki yangınlar nedeniyle yangınla mücadele gücünün yüzde 20’lerde olduğu anda çıkan ve 6 günlük yoğun bir mücadele sonucu kontrol altına alınan ve halen soğutma çalışması yapılan Çandır yangın sahasında incelemelerde bulundu. Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, "çok daha büyük yangına dönüşme potansiyeline sahip olan orman yangınlarıyla mücadele çalışmasında bizlere destek olan Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye, Orman Genel Müdürlüğümüze, Isparta Milletvekillerimize, Başta Isparta Valimiz Ömer Seymenoğlu olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza, Isparta Belediyemiz başta olmak üzere, destek olan tüm belediyelerimize, Askeri erkân mensuplarına, İş makinesi desteği sağlayan firmalarımıza, Köy muhtarlarımıza, köylülerimize, gönüllülere, sivil toplum örgütlerine ve yangın söndürme çalışmalarına doğrudan ve dolaylı olarak büyük bir özveriyle çalışma sergileyen meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. Yangın zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunan  Ulusoy, yanık sahaların bir an önce boşaltılarak hızlı bir şekilde yeniden yeşil örtüsüne kavuşma çalışmalarını başlattıklarını belirterek vatandaşlarımızın yaz mevsiminde açık alanlarda ateş yakmaması ve yeniden bu tür afetlerin yaşanmaması dileklerinde bulundu.
Çandır yangın sahasında incelemelerde bulundu

Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, 2 Ağustos'ta Sütçüler İlçesi Çandır Köyü, Yazılı Kanyon mevkiinde çıkan yangın sahasında incelemelerde bulundu.

2 Ağustos 2021 tarihinde sıcaklığın 30 derecenin üzerinde, rutubetin yüzde 5-10 ve rüzgarın da 33 Km/saat olduğu, Ülke genelindeki yangınlar nedeniyle yangınla mücadele gücünün yüzde 20’lerde olduğu anda çıkan ve 6 günlük yoğun bir mücadele sonucu kontrol altına alınan ve halen soğutma çalışması yapılan Çandır yangın sahasında incelemelerde bulundu.

Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, "çok daha büyük yangına dönüşme potansiyeline sahip olan orman yangınlarıyla mücadele çalışmasında bizlere destek olan Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye, Orman Genel Müdürlüğümüze, Isparta Milletvekillerimize, Başta Isparta Valimiz Ömer Seymenoğlu olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza, Isparta Belediyemiz başta olmak üzere, destek olan tüm belediyelerimize, Askeri erkân mensuplarına, İş makinesi desteği sağlayan firmalarımıza, Köy muhtarlarımıza, köylülerimize, gönüllülere, sivil toplum örgütlerine ve yangın söndürme çalışmalarına doğrudan ve dolaylı olarak büyük bir özveriyle çalışma sergileyen meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. Yangın zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunan  Ulusoy, yanık sahaların bir an önce boşaltılarak hızlı bir şekilde yeniden yeşil örtüsüne kavuşma çalışmalarını başlattıklarını belirterek vatandaşlarımızın yaz mevsiminde açık alanlarda ateş yakmaması ve yeniden bu tür afetlerin yaşanmaması dileklerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.