CAMİLERE EL DEZENFEKTANI VE MASKE DAĞITILDI

GÜNDEM 27.05.2020 - 20:49, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2411+ kez okundu.
 

CAMİLERE EL DEZENFEKTANI VE MASKE DAĞITILDI

CAMİLERE EL DEZENFEKTANI VE MASKE DAĞITILDI
Koronavirüsü tedbirleri kapsamında bilindiği üzere cami ve mescitlerde Cuma namazı kılınamıyordu. Ancak ikinci normalleşme takvimi içerisinde bazı cami ve mescitlerde Cuma namazı kılınması kararlaştırıldı.  CAMİLER 29 MAYIS’TA AÇILACAK MI? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısında, cami ve mescitlerin cemaatle ibadete açılmasına yönelik alınacak tedbirlerin değerlendirildiği belirtilen genelgede, Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda, 29 Mayıs Cuma günü belirlenecek kurallar çerçevesinde öğle, ikindi ve cuma namazlarının camilerde cemaatle kılınabileceği kararı alındığı ifade edildi.  İl Özel İdaresi tarafından, merkez köylere el dezenfektanı ve maske dağıtıldı. Cuma Günü, Cuma Namazı için tedbirler kapsamında camilerin girişlerine el dezenfektanı konuldu. Ayrıca maske dağıtımı yapılacak.
CAMİLERE EL DEZENFEKTANI VE MASKE DAĞITILDI

Koronavirüsü tedbirleri kapsamında bilindiği üzere cami ve mescitlerde Cuma namazı kılınamıyordu. Ancak ikinci normalleşme takvimi içerisinde bazı cami ve mescitlerde Cuma namazı kılınması kararlaştırıldı. 

CAMİLER 29 MAYIS’TA AÇILACAK MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısında, cami ve mescitlerin cemaatle ibadete açılmasına yönelik alınacak tedbirlerin değerlendirildiği belirtilen genelgede, Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda, 29 Mayıs Cuma günü belirlenecek kurallar çerçevesinde öğle, ikindi ve cuma namazlarının camilerde cemaatle kılınabileceği kararı alındığı ifade edildi. 

İl Özel İdaresi tarafından, merkez köylere el dezenfektanı ve maske dağıtıldı. Cuma Günü, Cuma Namazı için tedbirler kapsamında camilerin girişlerine el dezenfektanı konuldu. Ayrıca maske dağıtımı yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.