Çalışmalarımızla partimizi iktidara taşıyacağız

GÜNDEM 16.02.2021 - 22:24, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2585+ kez okundu.
 

Çalışmalarımızla partimizi iktidara taşıyacağız

Çalışmalarımızla partimizi iktidara taşıyacağız
İl Başkanlığı görevine geleli bugün itibariyle tam bir yıl olan CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, bir yıllık süre içinde pandemiye rağmen ilçe – ilçe, köy – köy gezerek yüz bin kişiyle bire bir görüşerek istişarelerde bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanlığı’nın 16 Şubat 2020 tarihinde yapılan il kongresinde göreve gelen İl Başkanı Yalım Halıcı, görevinde bugün itibariyle tam bir yılını doldurdu. Görevde geride kalan bir yılını değerlendiren CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi ben görevi değerli büyüğümüz il başkanımız Ahmet Kürkçü’den aldım. O gün bu gündür yönetimim ve tüm teşkilatımla birlikte gece – gündüz demeden çalışıyoruz. Bu bir yıllık süreçte merkez ilçe dahil olmak üzere Isparta’mızın 13 ilçesini en az iki defa gittim. Köylerine ve Kasabalarına gittim. Binlerce vatandaşımızla bire bir görüştüm. Bu doğrultuda, bir yıl içinde yaklaşık 100 bin vatandaşımızla görüştüğümü düşünüyorum. Bilindiği gibi, ülkemiz Mart 2020’den itibaren tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid – 19) pandemisi tehdidi altında bulunuyor. Dolayısıyla, ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım da 16 Şubat 2020 tarihinde göreve seçildik. Diğer bir deyişle biz göreve gelmemizden sadece 15 gün sonra bu hastalık başladı. Şuanda tüm etkisiyle sürmektedir. İşte biz tüm bu zor şartlar altında yani pandemiye rağmen çalışmalarımızı ara vermeden sürdürdük ve halen de yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Bu doğrultuda ilimizin tüm ilçelerini en az ikişer defa, Isparta’nın 204 köyünün yarısını ve kasabalarını ziyaret ederek binlerce vatandaşımızla görüştük. Onların dertlerini dinledik. Bu görüşmelerimizde vatandaşlarımızın diğer bir deyişle halkımızın bir değil binlerce derdinin olduğunu gördük. Halkımız gerçekten perişan durumda. Halkımızın sorunları dağlar gibi. Bu sorunların mevcut iktidar tarafından acilen çözülmesi gerekiyor. Ancak, görülüyor ki, bu sorunların mevcut iktidar tarafından çözülmesi mümkün görünmüyor. Bizler de yaptığımız çalışmalarla yapılacak ilk seçimde Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacağız. Biz vatandaşlarımıza yaptığımız ziyaretlerde milletimizin bir alternatifi olduğunu anlatıyoruz. Çünkü CHP’nin bu vatana ve millete daha iyi hizmet edeceğine inanıyoruz Tabiki, CHP İl Örgütü olarak sadece vatandaşlarımızı ziyaret etmiyoruz. Vatandaşlarımız da partimizi ziyaret ediyorlar. Bu çerçevede partimize olan ziyaretçi sayısı artmıştır. Gelen vatandaşlarımızı partimizde ağırlıyoruz, davamızı, partimizi anlatıyoruz. Çözüm önerilerini anlatıyoruz ve anlatmaya da devam edeceğiz” dedi.
Çalışmalarımızla partimizi iktidara taşıyacağız

İl Başkanlığı görevine geleli bugün itibariyle tam bir yıl olan CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, bir yıllık süre içinde pandemiye rağmen ilçe – ilçe, köy – köy gezerek yüz bin kişiyle bire bir görüşerek istişarelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanlığı’nın 16 Şubat 2020 tarihinde yapılan il kongresinde göreve gelen İl Başkanı Yalım Halıcı, görevinde bugün itibariyle tam bir yılını doldurdu.

Görevde geride kalan bir yılını değerlendiren CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi ben görevi değerli büyüğümüz il başkanımız Ahmet Kürkçü’den aldım. O gün bu gündür yönetimim ve tüm teşkilatımla birlikte gece – gündüz demeden çalışıyoruz.

Bu bir yıllık süreçte merkez ilçe dahil olmak üzere Isparta’mızın 13 ilçesini en az iki defa gittim. Köylerine ve Kasabalarına gittim. Binlerce vatandaşımızla bire bir görüştüm. Bu doğrultuda, bir yıl içinde yaklaşık 100 bin vatandaşımızla görüştüğümü düşünüyorum.

Bilindiği gibi, ülkemiz Mart 2020’den itibaren tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid – 19) pandemisi tehdidi altında bulunuyor. Dolayısıyla, ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım da 16 Şubat 2020 tarihinde göreve seçildik. Diğer bir deyişle biz göreve gelmemizden sadece 15 gün sonra bu hastalık başladı. Şuanda tüm etkisiyle sürmektedir.

İşte biz tüm bu zor şartlar altında yani pandemiye rağmen çalışmalarımızı ara vermeden sürdürdük ve halen de yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Bu doğrultuda ilimizin tüm ilçelerini en az ikişer defa, Isparta’nın 204 köyünün yarısını ve kasabalarını ziyaret ederek binlerce vatandaşımızla görüştük. Onların dertlerini dinledik.

Bu görüşmelerimizde vatandaşlarımızın diğer bir deyişle halkımızın bir değil binlerce derdinin olduğunu gördük. Halkımız gerçekten perişan durumda. Halkımızın sorunları dağlar gibi. Bu sorunların mevcut iktidar tarafından acilen çözülmesi gerekiyor. Ancak, görülüyor ki, bu sorunların mevcut iktidar tarafından çözülmesi mümkün görünmüyor.

Bizler de yaptığımız çalışmalarla yapılacak ilk seçimde Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacağız. Biz vatandaşlarımıza yaptığımız ziyaretlerde milletimizin bir alternatifi olduğunu anlatıyoruz. Çünkü CHP’nin bu vatana ve millete daha iyi hizmet edeceğine inanıyoruz

Tabiki, CHP İl Örgütü olarak sadece vatandaşlarımızı ziyaret etmiyoruz. Vatandaşlarımız da partimizi ziyaret ediyorlar. Bu çerçevede partimize olan ziyaretçi sayısı artmıştır. Gelen vatandaşlarımızı partimizde ağırlıyoruz, davamızı, partimizi anlatıyoruz. Çözüm önerilerini anlatıyoruz ve anlatmaya da devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.