BÜYÜKELÇİ BIÇAKLI DEVLET GELENEĞİNİ BOZMADI,

SİYASET 25.03.2015 - 18:25, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2634+ kez okundu.
 

BÜYÜKELÇİ BIÇAKLI DEVLET GELENEĞİNİ BOZMADI,

SEÇİM ÇALIŞMALARI ÇERÇEVESİNDE İLK OLARAK ISPARTA VALİSİ VAHDETTİN ÖZKAN’I ZİYARET ETTİ.
  Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Avni BIÇAKLI seçim çalışmaları çerçevesinde, Isparta Valisi Vahdettin ÖZKAN’a nezaket ziyaretinde bulundu. Isparta’nın sorunlarına ilişkin bir takım çözüm önerilerinin getirildiği ziyaret süresince , Isparta’ya ilişkin makro ve mikro ölçekli projelerine değinen Büyükelçi Bıçaklı; milletvekili seçilmesi durumunda Isparta’nın sorunlarının çözümünde kendisi ve diğer tüm Isparta milletvekilleri ile koordinasyon halinde çalışacağını belirtti. Büyükelçi Bıçaklı, Vali Vahdettin ÖZKAN’a mikro ölçekli projelerinin yanı sıra, mega proje olarak adlandırdığı “Miryakefalon Savaşına” ilişkin projesi konusunda bir takım bilgiler aktardı.  
SEÇİM ÇALIŞMALARI ÇERÇEVESİNDE İLK OLARAK ISPARTA VALİSİ VAHDETTİN ÖZKAN’I ZİYARET ETTİ.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Avni BIÇAKLI seçim çalışmaları çerçevesinde, Isparta Valisi Vahdettin ÖZKAN’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Isparta’nın sorunlarına ilişkin bir takım çözüm önerilerinin getirildiği ziyaret süresince , Isparta’ya ilişkin makro ve mikro ölçekli projelerine değinen Büyükelçi Bıçaklı; milletvekili seçilmesi durumunda Isparta’nın sorunlarının çözümünde kendisi ve diğer tüm Isparta milletvekilleri ile koordinasyon halinde çalışacağını belirtti.

Büyükelçi Bıçaklı, Vali Vahdettin ÖZKAN’a mikro ölçekli projelerinin yanı sıra, mega proje olarak adlandırdığı “Miryakefalon Savaşına” ilişkin projesi konusunda bir takım bilgiler aktardı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.