Büyükçulcu, Isparta Belediyesi adına Teknokent yönetimine girdi

GÜNDEM 21.06.2019 - 09:40, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2329+ kez okundu.
 

Büyükçulcu, Isparta Belediyesi adına Teknokent yönetimine girdi

Büyükçulcu, Isparta Belediyesi adına Teknokent yönetimine girdi
Isparta ile Burdur’un ortak girişimi Göller Bölgesi Teknokenti’nin genel kurulu yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanlığını SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı’nın yaptığı Göller Bölgesi Teknokenti’nde yönetim kurulu seçimi de yapıldı. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur’a yeni Teknokent kurulacağı için hisselerini MAKÜ’ye devrederek Teknokent’ten çıktı. BTSO’dan boşalan Teknokent Yönetim Kurulu Üyeliğine Isparta Belediyesi girdi. Teknokent yönetiminde Belediyeyi Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu temsil edecek. Göller Bölgesi Teknokenti’nde Burdur ile Isparta İl Özel İdaresi de bulunuyor.  
Büyükçulcu, Isparta Belediyesi adına Teknokent yönetimine girdi

Isparta ile Burdur’un ortak girişimi Göller Bölgesi Teknokenti’nin genel kurulu yapıldı.

Yönetim Kurulu Başkanlığını SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı’nın yaptığı Göller Bölgesi Teknokenti’nde yönetim kurulu seçimi de yapıldı. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur’a yeni Teknokent kurulacağı için hisselerini MAKÜ’ye devrederek Teknokent’ten çıktı. BTSO’dan boşalan Teknokent Yönetim Kurulu Üyeliğine Isparta Belediyesi girdi. Teknokent yönetiminde Belediyeyi Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu temsil edecek. Göller Bölgesi Teknokenti’nde Burdur ile Isparta İl Özel İdaresi de bulunuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.