Bugün son sözü millet söyleyecek

SİYASET 07.06.2015 - 13:36, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1673+ kez okundu.
 

Bugün son sözü millet söyleyecek

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 25. dönem milletvekili seçimleri için, oyunu kullandı. Direkli Köyü İlköğretim Okulu, 1444 nolu sandıkta oyunu kullanan Bilgiç, oy kullanımı sonrası yaptığı açıklamada, Huzur ve barış içinde, ülkenin her yerinde seçmenlerin sandıklara giderek oylarını kullandıklarını belirterek, " Bugünü demokrasi şöleni halinde tamamlayacağız. Milletimiz yeni Türkiye için oyunu mutlaka kullanmalıdır. Bugün son sözü millet söyleyecek. Bugün Milletimiz sandıklarda tercihini belirleyecektir. Ülkemizde son 13 yılda, 10 kez sandığa gidilmiştir. Ak Parti girdiği tüm seçimlerden başarıyla çıkmıştır. Isparta'lı hemiehrilerimiz bugüne kadar hep üzerine düşeni yapmıştır" ifadelerini kullandı.

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 25. dönem milletvekili seçimleri için, oyunu kullandı.
Direkli Köyü İlköğretim Okulu, 1444 nolu sandıkta oyunu kullanan Bilgiç, oy kullanımı sonrası yaptığı açıklamada, Huzur ve barış içinde, ülkenin her yerinde seçmenlerin sandıklara giderek oylarını kullandıklarını belirterek, " Bugünü demokrasi şöleni halinde tamamlayacağız. Milletimiz yeni Türkiye için oyunu mutlaka kullanmalıdır. Bugün son sözü millet söyleyecek. Bugün Milletimiz sandıklarda tercihini belirleyecektir. Ülkemizde son 13 yılda, 10 kez sandığa gidilmiştir. Ak Parti girdiği tüm seçimlerden başarıyla çıkmıştır. Isparta'lı hemiehrilerimiz bugüne kadar hep üzerine düşeni yapmıştır" ifadelerini kullandı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.