“Bu son sözüm”

GÜNDEM 27.11.2015 - 12:45, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2382+ kez okundu.
 

“Bu son sözüm”

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilen fuarla ilgili olarak son 3 yıldır yeni bir fuar alanı sözü vermesine rağmen çeşitli aksilikler yüzünden bunu gerçekleştiremediğini ancak, bu defa bu sözünü yerine getireceğini söyledi.  Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, her yıl olduğu gibi bu yılda Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilen 11. ‘Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın açılış törenine katılarak yine yeni bir fuar alanı konusunda dördüncü defa müjde verdi. GÜNAYDIN; “3 YILDIR SÖZ VERİYORUM AMA BU SON SÖZÜM ARTIK” Başkan Günaydın, açılış töreninde yaptığı konuşmada; “Hepinizin bildiği gibi ben her yıl burada açılışını yaptığımız fuarın açılış töreninde sizlere 2 – 3 yıldır yeni bir fuar alanı sözü verdim. Bu konuda Belediye olarak büyük bir Fuar Alanı projemiz vardı. Ancak bunu istediğimiz zaman süresi içinde gerçekleştiremedik. Bir takım aksilikler oldu. Projeye yeni ilaveler oldu derken süre uzadı. “BU FUARI ULUSAL DÜZEYDE YAPACAĞIZ” Ama bugün burada verdiğim söz artık son söz olacak inşallah. Çünkü, Gökkubbe Fuar alanımızı gelecek yıl Şubat veya Mart ayı içerisinde bitirip hizmete açacağız. Bilindiği gibi şehrimiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Dolayısıyla, ilimize acilen Ulusal düzeyde bir fuar alanı lazım. Bu mekanı yapanlara çok teşekkür ediyorum. Zira, bugün  11’incisini düzenlediğimiz Tarım ve Hayvancılık Fuarımızı 11 defadır burada yapıyoruz. Ama yetersiz kalıyor tabiî ki. Bu konuda Belediye Başkanı olarak şehrimize yeni bir fuar alanı kazandırmak üzereyiz. Hem de bu fuar alanımız Ulusal düzeyde olacak. Şuanda yaptığımız Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarını da orada yapacağız. Sanayi fuarlarımızı da orada yapacağız. “GELECEK YIL BU FUARI YENİ YERİNDE AÇACAĞIZ” Gelecek yıl bu zamanlara kadar çoktan bitirmiş olacağımız fuar alanımız ve merkezimiz için çalışmalar artık son aşamaya geldi diyebilirim. Böylece, şuanda da görüldüğü gibi fuar konusundaki yer darlığına bir son vermiş olacağız ve 12. Tarım ve Hayvancılık fuarını yeni fuar merkezinde açacağız” dedi.   Bu Haberi Yazdır

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilen fuarla ilgili olarak son 3 yıldır yeni bir fuar alanı sözü vermesine rağmen çeşitli aksilikler yüzünden bunu gerçekleştiremediğini ancak, bu defa bu sözünü yerine getireceğini söyledi.

 Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, her yıl olduğu gibi bu yılda Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilen 11. ‘Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın açılış törenine katılarak yine yeni bir fuar alanı konusunda dördüncü defa müjde verdi.

GÜNAYDIN; “3 YILDIR SÖZ VERİYORUM AMA BU SON SÖZÜM ARTIK”

Başkan Günaydın, açılış töreninde yaptığı konuşmada; “Hepinizin bildiği gibi ben her yıl burada açılışını yaptığımız fuarın açılış töreninde sizlere 2 – 3 yıldır yeni bir fuar alanı sözü verdim. Bu konuda Belediye olarak büyük bir Fuar Alanı projemiz vardı. Ancak bunu istediğimiz zaman süresi içinde gerçekleştiremedik. Bir takım aksilikler oldu. Projeye yeni ilaveler oldu derken süre uzadı.

“BU FUARI ULUSAL DÜZEYDE YAPACAĞIZ”

Ama bugün burada verdiğim söz artık son söz olacak inşallah. Çünkü, Gökkubbe Fuar alanımızı gelecek yıl Şubat veya Mart ayı içerisinde bitirip hizmete açacağız. Bilindiği gibi şehrimiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Dolayısıyla, ilimize acilen Ulusal düzeyde bir fuar alanı lazım. Bu mekanı yapanlara çok teşekkür ediyorum. Zira, bugün  11’incisini düzenlediğimiz Tarım ve Hayvancılık Fuarımızı 11 defadır burada yapıyoruz. Ama yetersiz kalıyor tabiî ki. Bu konuda Belediye Başkanı olarak şehrimize yeni bir fuar alanı kazandırmak üzereyiz. Hem de bu fuar alanımız Ulusal düzeyde olacak. Şuanda yaptığımız Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarını da orada yapacağız. Sanayi fuarlarımızı da orada yapacağız.

“GELECEK YIL BU FUARI YENİ YERİNDE AÇACAĞIZ”

Gelecek yıl bu zamanlara kadar çoktan bitirmiş olacağımız fuar alanımız ve merkezimiz için çalışmalar artık son aşamaya geldi diyebilirim. Böylece, şuanda da görüldüğü gibi fuar konusundaki yer darlığına bir son vermiş olacağız ve 12. Tarım ve Hayvancılık fuarını yeni fuar merkezinde açacağız” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.