BU SENE ISPARTASPOR’UN SON ŞANSI

SPOR 17.07.2019 - 15:04, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3041+ kez okundu.
 

BU SENE ISPARTASPOR’UN SON ŞANSI

BU SENE ISPARTASPOR’UN SON ŞANSI
  ISPARTASPOR, ŞAMPİYON OLAMAMAKLA AMATÖR FUTBOLUN ÖNÜNÜ KESİYOR Milletvekili Recep Özel, 3 yıldır şampiyon olamayan Ispartaspor’un başarılı amatör takımların bir üst lige çıkmasına engellediğini belirterek “bu yıl son şansları. Şampiyon olamazlarsa amatörde şampiyon olan takım ile baraj maçına çıkmasınlar” dedi. AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, özellikle 1. Amatör Lig’de başarılı olan takımların her zaman bir üst lige çıkma sıkıntısı yaşadığını söyledi. Bunun nedenini Ispartaspor’un şampiyon olamamasına bağlayan Özel, “amatör takımların devamlılığı için Ispartaspor’un artık şampiyon olması gerekiyor” dedi. Emrespor’un Isparta’da örnek çalışmalara imza attığını ve iddialı bir kulüp olduğunu belirten Milletvekili Özel, şöyle konuştu: “Bu sezon Ispartaspor’un son şansı. 3 yıldır şampiyon olması iddiasıyla çalışmalar yapılıyor, paralar harcanıyor. Ama şampiyon olunamıyor. Amatörlerin önü kesiliyor. Amatör ruh ile emek veriliyor, zaman harcanyor. Başarılı takım şampiyon oluyor ama baraj maçı engeline takılıyor. Aynı seviyede olmayan 2 şehir takımını karşılaştırıyorsunuz, 1 yılın emeği boşa gidiyor. Amatör ruhu ölüyor. Başarılı takımların önü kesiliyor. İşte Emrespor örneği. Adamlar para harcadı, emek harcadı. Futbolcular bu işe kendisini adadı. Şampiyon oldular. Ama sevinçleri kursağında kaldı. Neden? Ispartaspor şampiyon olamadı, bir üst lige çıkamadı. Baraj maçında da doğal olarak Emrespor mağlup oldu. Şimdi bu sene için şevkleri kırılmış durumda. Biz Emrespor başta olmak üzere tüm amatör spor kulüplerini destekliyoruz. Emrespor, geçen yıl yaşadığı bu mağlubiyetten ötürü şevki kırılmasın istiyoruz. Daha önceki yıl da Deregümüspor şampiyon olmuş, baraj maçında yenilmişti. Noldu şimdi Deregümüspor ortada yok. Keçiborlu Belediyespor ile Eğirdirspor da  aynı sorunu yaşamıştı. Adamların şevki kırıldı. Mücadeleye devam etsinler istiyoruz. Ama Ispartaspor da artık şampiyon olsun. Şampiyon olamıyorsa amatör ligden gelen şampiyon takımla baraj maçına çıkmasın. Nağmağlup olsun. Bu sene Ispartaspor’un son şansı.”
BU SENE ISPARTASPOR’UN SON ŞANSI

 

ISPARTASPOR, ŞAMPİYON OLAMAMAKLA AMATÖR FUTBOLUN ÖNÜNÜ KESİYOR

Milletvekili Recep Özel, 3 yıldır şampiyon olamayan Ispartaspor’un başarılı amatör takımların bir üst lige çıkmasına engellediğini belirterek “bu yıl son şansları. Şampiyon olamazlarsa amatörde şampiyon olan takım ile baraj maçına çıkmasınlar” dedi.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, özellikle 1. Amatör Lig’de başarılı olan takımların her zaman bir üst lige çıkma sıkıntısı yaşadığını söyledi. Bunun nedenini Ispartaspor’un şampiyon olamamasına bağlayan Özel, “amatör takımların devamlılığı için Ispartaspor’un artık şampiyon olması gerekiyor” dedi.

Emrespor’un Isparta’da örnek çalışmalara imza attığını ve iddialı bir kulüp olduğunu belirten Milletvekili Özel, şöyle konuştu:

“Bu sezon Ispartaspor’un son şansı. 3 yıldır şampiyon olması iddiasıyla çalışmalar yapılıyor, paralar harcanıyor. Ama şampiyon olunamıyor. Amatörlerin önü kesiliyor. Amatör ruh ile emek veriliyor, zaman harcanyor. Başarılı takım şampiyon oluyor ama baraj maçı engeline takılıyor. Aynı seviyede olmayan 2 şehir takımını karşılaştırıyorsunuz, 1 yılın emeği boşa gidiyor. Amatör ruhu ölüyor. Başarılı takımların önü kesiliyor. İşte Emrespor örneği. Adamlar para harcadı, emek harcadı. Futbolcular bu işe kendisini adadı. Şampiyon oldular. Ama sevinçleri kursağında kaldı. Neden? Ispartaspor şampiyon olamadı, bir üst lige çıkamadı. Baraj maçında da doğal olarak Emrespor mağlup oldu. Şimdi bu sene için şevkleri kırılmış durumda. Biz Emrespor başta olmak üzere tüm amatör spor kulüplerini destekliyoruz. Emrespor, geçen yıl yaşadığı bu mağlubiyetten ötürü şevki kırılmasın istiyoruz. Daha önceki yıl da Deregümüspor şampiyon olmuş, baraj maçında yenilmişti. Noldu şimdi Deregümüspor ortada yok. Keçiborlu Belediyespor ile Eğirdirspor da  aynı sorunu yaşamıştı. Adamların şevki kırıldı. Mücadeleye devam etsinler istiyoruz. Ama Ispartaspor da artık şampiyon olsun. Şampiyon olamıyorsa amatör ligden gelen şampiyon takımla baraj maçına çıkmasın. Nağmağlup olsun. Bu sene Ispartaspor’un son şansı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.