“Bu sektörde öncüyüz”

EKONOMİ 23.07.2016 - 11:30, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2528+ kez okundu.
 

“Bu sektörde öncüyüz”

“Bu sektörde öncüyüz”
“Bu sektörde öncüyüz” Hızıroğulları Grup İnşaat, Emlak ve Gayrimenkul’un Sahibi Murat Üçkol, Isparta’da emlak sektöründe kurumsal anlamda en iyi hizmeti biz kendilerinin verdiğini söyledi.   Isparta’da inşaat ve emlak potansiyelini kaldırabilecek tüm patentlere sahip olduklarını vurgulayan Hızıroğulları Grup İnşaat, Emlak ve Gayrimenkul’un Sahibi Murat Üçkol, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Hızıroğulları Emlak Grup olarak Isparta’da emlak sektöründe kurumsal anlamda en iyi hizmeti biz veriyoruz. Isparta’da inşaat ve emlak potansiyelini kaldırabilecek tüm patentlere sahibiz. Hızıroğulları Emlak olarak emlak sektöründe yeni ve iddialı bir isim olduğumuzu ortaya koyduk. Sektöre yılların birikimini, profesyonel anlayışı ve güveni getirdiğimize inanıyoruz. Konut ve emlak sektöründeki tecrübemiz de bu sektördeki verdiğimiz hizmetin kalitesini arttıran önemli bir destektir. “HİZMET ÇEŞİTLERİMİZ ÇOK” Hızıroğulları Grup İnşaat, Emlak ve Gayrimenkul olarak;  firmamız kiralama , satış, mortgage ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Ev sahiplerinin ihtiyacı olduğunda sadece kiracı bulma, garantili kiralama yapabilmekteyiz. Özellikle birden fazla evi olan ev sahiplerine çok uygun anlaşma şartları önerebiliyoruz. Uzman kadromuz sayesinde kirada gecikmelerde anında müdahale edip gerekli tedbirleri alarak kira kaybını en aza indiriyoruz. Ayrıca kiraya verdiğimiz evlerin kiracılarını evden çıkarmak için açılan davaların avukatlık ücretini de biz ödüyoruz. Satışlarda indirimlerimiz var. Ayrıca satış öncesi ihtiyaç duyduklarında ücretsiz hukuk danışmanlığı servisi de veriyoruz. “BENİMLE DİREKT OLARAK İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ” Bu servislerin dışında ev sahiplerine diğer konularda da yardımcı oluyoruz. Emlaklak ilgili her türlü hizmeti almak isteyen vatandaşlarımız şahsımın 0.544.693 32 00 nolu telefonundan direkt olarak benimle irtibata geçebilirler” dedi.  HIZIROĞULLARI GRUP İLETİŞİM: Adres: Turan Mahallesi Hastane Cad. No.59/2 Isparta Büro Tel: 0.246. 210 22 23 Cep Tel: 0.544.693 32 00 Web: www.hiziroğullarigrup.com E – mail: hiziroğullarıgrup@gmail.com  
“Bu sektörde öncüyüz”

“Bu sektörde öncüyüz”

Hızıroğulları Grup İnşaat, Emlak ve Gayrimenkul’un Sahibi Murat Üçkol, Isparta’da emlak sektöründe kurumsal anlamda en iyi hizmeti biz kendilerinin verdiğini söyledi.

 

Isparta’da inşaat ve emlak potansiyelini kaldırabilecek tüm patentlere sahip olduklarını vurgulayan Hızıroğulları Grup İnşaat, Emlak ve Gayrimenkul’un Sahibi Murat Üçkol, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Hızıroğulları Emlak Grup olarak Isparta’da emlak sektöründe kurumsal anlamda en iyi hizmeti biz veriyoruz. Isparta’da inşaat ve emlak potansiyelini kaldırabilecek tüm patentlere sahibiz. Hızıroğulları Emlak olarak emlak sektöründe yeni ve iddialı bir isim olduğumuzu ortaya koyduk. Sektöre yılların birikimini, profesyonel anlayışı ve güveni getirdiğimize inanıyoruz. Konut ve emlak sektöründeki tecrübemiz de bu sektördeki verdiğimiz hizmetin kalitesini arttıran önemli bir destektir.

“HİZMET ÇEŞİTLERİMİZ ÇOK”
Hızıroğulları Grup İnşaat, Emlak ve Gayrimenkul olarak;  firmamız kiralama , satış, mortgage ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Ev sahiplerinin ihtiyacı olduğunda sadece kiracı bulma, garantili kiralama yapabilmekteyiz. Özellikle birden fazla evi olan ev sahiplerine çok uygun anlaşma şartları önerebiliyoruz. Uzman kadromuz sayesinde kirada gecikmelerde anında müdahale edip gerekli tedbirleri alarak kira kaybını en aza indiriyoruz. Ayrıca kiraya verdiğimiz evlerin kiracılarını evden çıkarmak için açılan davaların avukatlık ücretini de biz ödüyoruz.

Satışlarda indirimlerimiz var. Ayrıca satış öncesi ihtiyaç duyduklarında ücretsiz hukuk danışmanlığı servisi de veriyoruz.

“BENİMLE DİREKT OLARAK

İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ”

Bu servislerin dışında ev sahiplerine diğer konularda da yardımcı oluyoruz. Emlaklak ilgili her türlü hizmeti almak isteyen vatandaşlarımız şahsımın 0.544.693 32 00 nolu telefonundan direkt olarak benimle irtibata geçebilirler” dedi. 

HIZIROĞULLARI GRUP İLETİŞİM:

Adres: Turan Mahallesi Hastane Cad. No.59/2 Isparta

Büro Tel: 0.246. 210 22 23

Cep Tel: 0.544.693 32 00

Web: www.hiziroğullarigrup.com

E – mail: hiziroğullarıgrup@gmail.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.