“Bu coşku hiçbir zaman azalmayacaktır”

GÜNDEM 19.05.2022 - 10:58, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2500+ kez okundu.
 

“Bu coşku hiçbir zaman azalmayacaktır”

“Bu coşku hiçbir zaman azalmayacaktır”
IGC Başkanı Mustafa Baş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. yıldönümü dolayısıyla  bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Baş, kutlama mesajında, “Atatürk'ün Türk gençliğine armağan ettiği bu önemli günün anlam ve önemini unutmadığımız sürece, bu coşku hiçbir zaman azalmayacaktır. Biliyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti varlığını sürdürdüğü müddetçe 19 Mayıslar, geçmiş ve geleceğimizin yıkılmaz köprüsü olarak milli şuurumuzun temel taşı vazifesini üstlenmeye devam edecek" dedi. Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde gerçekleşen 19 Mayıs 1919'un 103. yıl dönümünü kutladıklarını hatırlatan Baş,  "Onun attığı adımlar sayesinde bu ülkenin evlatları, bu eşsiz zekayı yıllar boyu rehber edinmiş, bu sayede de bir asırdır kendi ayaklarının üzerinde durmayı başarmıştır. Bu başarı öyküsü, yüce Türk milletine sonsuza kadar rehber olmaya ve yol göstermeye devam edecektir. Bu bakımdan baktığımızda, gençlerimizin geçmişimizi öğrenmeye ve bununla birlikte bilimsel, teknolojik, sosyal ve kültürel açıdan her türlü gelişimi takip etmeleri, kendi değerlerimizin yanı sıra dünya ile bütünleşmelerinde büyük rol oynayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Milletimizin ve değerli Ispartalı hemşehrilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 103. Yıldönümünü  kutluyor, vatan uğruna canını veren şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi, 
“Bu coşku hiçbir zaman azalmayacaktır”

IGC Başkanı Mustafa Baş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. yıldönümü dolayısıyla  bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Baş, kutlama mesajında, “Atatürk'ün Türk gençliğine armağan ettiği bu önemli günün anlam ve önemini unutmadığımız sürece, bu coşku hiçbir zaman azalmayacaktır. Biliyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti varlığını sürdürdüğü müddetçe 19 Mayıslar, geçmiş ve geleceğimizin yıkılmaz köprüsü olarak milli şuurumuzun temel taşı vazifesini üstlenmeye devam edecek" dedi.

Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde gerçekleşen 19 Mayıs 1919'un 103. yıl dönümünü kutladıklarını hatırlatan Baş,  "Onun attığı adımlar sayesinde bu ülkenin evlatları, bu eşsiz zekayı yıllar boyu rehber edinmiş, bu sayede de bir asırdır kendi ayaklarının üzerinde durmayı başarmıştır. Bu başarı öyküsü, yüce Türk milletine sonsuza kadar rehber olmaya ve yol göstermeye devam edecektir. Bu bakımdan baktığımızda, gençlerimizin geçmişimizi öğrenmeye ve bununla birlikte bilimsel, teknolojik, sosyal ve kültürel açıdan her türlü gelişimi takip etmeleri, kendi değerlerimizin yanı sıra dünya ile bütünleşmelerinde büyük rol oynayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Milletimizin ve değerli Ispartalı hemşehrilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 103. Yıldönümünü  kutluyor, vatan uğruna canını veren şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi, 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.