Bu çağrıya engelliler bile şaşırdı: 15 yıl sonra ilk defa

GÜNDEM 28.08.2019 - 11:26, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2261+ kez okundu.
 

Bu çağrıya engelliler bile şaşırdı: 15 yıl sonra ilk defa

Bu çağrıya engelliler bile şaşırdı: 15 yıl sonra ilk defa
  Isparta Belediyesi, tüm engelli derneklerini çağırarak sorunlarını masaya yatırdı. 15 yıldır böyle bir çağrı almadıklarını ifade eden engelliler, memnuniyetlerini dile getirirken, Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün; “Hepimiz vücudun birer organıyız. Birimiz hepimiz için” dedi.   31 Mart yerel seçimlerinde Şükrü Başdeğirmen’in Belediye Başkanı olmasının ardından Isparta Belediyesinde engelliler konusunda büyük atılım ve değişimler yaşanıyor. BELEDİYE TÜM ENGELLİ DERNEKLERİNİ TOPLADI Belediye bu doğrultuda, dün akşam Başkan Şükrü Başdeğimen’in talimatıyla Isparta’daki tüm engelli dernek, vakıf ve benzeri Sivil Toplum Kuruluş Başkan ve Temsilcilerini bir araya getirdi. Saat 21.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen ve Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün’ün başkanlık ettiği toplantı saat 24.00’e kadar devam etti. “15 YILDIR BİZİ BELEDİYEYE ÇAĞIRAN OLMAMIŞTI” Toplantıya katılan tüm engelli dernek başkan ve temsilcilerinin tek tek söz alarak sorunlarını dile getirdiği toplantıda konuşan engelliler; “Biz bu zamana kadar engellilere değer verip böyle çağrıda bulunan ve bizi tek çatı altında toplayan bir olay görmedik. Doğrusu hem şaşırdık hem çok sevindik. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in nezdinde tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dediler. GÖZGÜN; “BUNDAN SONRA ENGELLİLERLE ÖZEL OLARAK İLGİLENECEĞİZ” Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün de toplantıda yaptığı konuşmada; “Sizler bizim çok değerli vatandaşlarımızsınız. Sizlerin sorunları bizlerin sorunları demektir. Çünkü biz hepimiz vücudun birer organları gibiyiz. Birimizde sorun olsa hepimiz üzülürüz. Belediyemizde Engelliler birimi kurduk. Bu birim vasıtasıyla engellilerimizin tüm sorunlarını çözeceğiz” dedi.
Bu çağrıya engelliler bile şaşırdı: 15 yıl sonra ilk defa

 

Isparta Belediyesi, tüm engelli derneklerini çağırarak sorunlarını masaya yatırdı. 15 yıldır böyle bir çağrı almadıklarını ifade eden engelliler, memnuniyetlerini dile getirirken, Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün; “Hepimiz vücudun birer organıyız. Birimiz hepimiz için” dedi.

 

31 Mart yerel seçimlerinde Şükrü Başdeğirmen’in Belediye Başkanı olmasının ardından Isparta Belediyesinde engelliler konusunda büyük atılım ve değişimler yaşanıyor.

BELEDİYE TÜM ENGELLİ

DERNEKLERİNİ TOPLADI

Belediye bu doğrultuda, dün akşam Başkan Şükrü Başdeğimen’in talimatıyla Isparta’daki tüm engelli dernek, vakıf ve benzeri Sivil Toplum Kuruluş Başkan ve Temsilcilerini bir araya getirdi. Saat 21.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen ve Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün’ün başkanlık ettiği toplantı saat 24.00’e kadar devam etti.

“15 YILDIR BİZİ BELEDİYEYE

ÇAĞIRAN OLMAMIŞTI”

Toplantıya katılan tüm engelli dernek başkan ve temsilcilerinin tek tek söz alarak sorunlarını dile getirdiği toplantıda konuşan engelliler; “Biz bu zamana kadar engellilere değer verip böyle çağrıda bulunan ve bizi tek çatı altında toplayan bir olay görmedik. Doğrusu hem şaşırdık hem çok sevindik. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in nezdinde tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dediler.

GÖZGÜN; “BUNDAN SONRA

ENGELLİLERLE ÖZEL OLARAK İLGİLENECEĞİZ”

Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün de toplantıda yaptığı konuşmada; “Sizler bizim çok değerli vatandaşlarımızsınız. Sizlerin sorunları bizlerin sorunları demektir. Çünkü biz hepimiz vücudun birer organları gibiyiz. Birimizde sorun olsa hepimiz üzülürüz. Belediyemizde Engelliler birimi kurduk. Bu birim vasıtasıyla engellilerimizin tüm sorunlarını çözeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.