Bu araç gözleri kamaştırıyor

09.04.2015 - 00:50, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2758+ kez okundu.
 

Bu araç gözleri kamaştırıyor

Oğuz Yıldırım, "Junior Mercedes" isimli aracın 1974 yılında Mercedes'in R-107 modelinden esinlenilerek 100 adet üretildiğini söyledi. Araçtan günümüzde dünya genelinde 60 civarında kaldığının sanıldığını bildirten Yıldırım, bunların da ABD, İtalya ve İngiltere gibi ülkelerde bulunduğunu, Türkiye'de sadece kendisinde olduğunu düşündüğünü kaydetti. 94 YILINDA ALMANYA'DAN GELDİ Aracın ailesine 1994 yılında Almanya'dan getirildiğini, babadan oğula geçerek kendisine kaldığını dile getiren Yıldırım, aracı yıllarca kullandıktan sonra satmaya karar verdiğini anlattı. "İNSANLAR ŞOKE OLUYOR" Araçla zaman zaman Isparta sokaklarında gezdiğini belirten Yıldırım, "İnsanlar neredeyse şoke oluyor. Telefonlarını çıkarıp fotoğraf çektirmek, araca oturmak, denemek istiyorlar. Biz de izin veriyoruz" dedi. GÖRENLER OYUNCAK SANIYOR Gerçek boyutlarındaki araçlarla büyük benzerlik gösteren aracın bazen oyuncak sanıldığının altını çizen Yıldırım, inanmayanlara motorunu, benzin deposunu gösterdiğini ifade etti. BİR LİTRE BENZİNLE 25 KM Tek kişilik aracın bir litre benzinle 25 kilometre gidebildiğini, saatte 40 kilometre hıza ulaşılabildiğini dile getiren Yıldırım, 2 ileri, bir geri olmak üzere 3 vitesli olduğunu bildirdi. 12 BİN EURO'YA SATIŞTA Yıldırım, aracını 12 bin euroya satmaya düşündüğünü kaydederek, "Fotoğraflarıyla satış ilanını internet sitelerine koyduğumda sanal ortamda da oldukça beğeni topladı. Araç için hayran sayfaları bile açıldı. Araç ilanım, alışveriş sitesinde efsane ilanlar arasına girdi" diye konuştu.

Oğuz Yıldırım, "Junior Mercedes" isimli aracın 1974 yılında Mercedes'in R-107 modelinden esinlenilerek 100 adet üretildiğini söyledi. Araçtan günümüzde dünya genelinde 60 civarında kaldığının sanıldığını bildirten Yıldırım, bunların da ABD, İtalya ve İngiltere gibi ülkelerde bulunduğunu, Türkiye'de sadece kendisinde olduğunu düşündüğünü kaydetti.

94 YILINDA ALMANYA'DAN GELDİ
Aracın ailesine 1994 yılında Almanya'dan getirildiğini, babadan oğula geçerek kendisine kaldığını dile getiren Yıldırım, aracı yıllarca kullandıktan sonra satmaya karar verdiğini anlattı.

"İNSANLAR ŞOKE OLUYOR"
Araçla zaman zaman Isparta sokaklarında gezdiğini belirten Yıldırım, "İnsanlar neredeyse şoke oluyor. Telefonlarını çıkarıp fotoğraf çektirmek, araca oturmak, denemek istiyorlar. Biz de izin veriyoruz" dedi.

GÖRENLER OYUNCAK SANIYOR
Gerçek boyutlarındaki araçlarla büyük benzerlik gösteren aracın bazen oyuncak sanıldığının altını çizen Yıldırım, inanmayanlara motorunu, benzin deposunu gösterdiğini ifade etti.

BİR LİTRE BENZİNLE 25 KM
Tek kişilik aracın bir litre benzinle 25 kilometre gidebildiğini, saatte 40 kilometre hıza ulaşılabildiğini dile getiren Yıldırım, 2 ileri, bir geri olmak üzere 3 vitesli olduğunu bildirdi.

12 BİN EURO'YA SATIŞTA
Yıldırım, aracını 12 bin euroya satmaya düşündüğünü kaydederek, "Fotoğraflarıyla satış ilanını internet sitelerine koyduğumda sanal ortamda da oldukça beğeni topladı. Araç için hayran sayfaları bile açıldı. Araç ilanım, alışveriş sitesinde efsane ilanlar arasına girdi" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.