Bozanönü yoluna sıcak asfalt dökülüyor

GÜNDEM 08.05.2021 - 01:48, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2566+ kez okundu.
 

Bozanönü yoluna sıcak asfalt dökülüyor

Bozanönü yoluna sıcak asfalt dökülüyor
  Isparta Belediyesi, yağmur suyu altyapı çalışmalarını tamamladığı ve ardından da asfaltını gerçekleştirdiği Gül Küçük Sanayi Sitesinin ardından, Bozanönü yolunun da asfaltını tüm hızıyla sürdürüyor.   Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ortaklaşa olarak Gül Küçük Sanayi Sitesi içerisinde 3 km’lik 500’lük korge ve 1000’lik betonarme yağmur suyu hattı çekmiş, 200’e yakın yağmur suyu ızgaraları konmuş ve ardından asfaltla kaplaması gerçekleştirilmişti.   Sitenin içerisindeki çalışmaların bitirilmesinin ardından şimdide Gül Küçük Sanayi Sitesi önünden Bozanönü’ne giden ve yoğun olarak kullanılan yolun asfaltlanması yapılıyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında eni 10 metre olan ve 3 km uzunluğa sahip Akkent ve Çünür Mahallelerine de bağlantı sağlayan Bozanönü yolunda asfalt çalışması başlatıldı.   Çalışma kapsamında öncelikle yoldaki kod bozuklukları giderildi ve ardından asfalt çalışmasına geçildi. Tek şeridinin asfalt dökümü tamamlanan Bozanönü yolunun tamamının bitirilmesi için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.
Bozanönü yoluna sıcak asfalt dökülüyor

 

Isparta Belediyesi, yağmur suyu altyapı çalışmalarını tamamladığı ve ardından da asfaltını gerçekleştirdiği Gül Küçük Sanayi Sitesinin ardından, Bozanönü yolunun da asfaltını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ortaklaşa olarak Gül Küçük Sanayi Sitesi içerisinde 3 km’lik 500’lük korge ve 1000’lik betonarme yağmur suyu hattı çekmiş, 200’e yakın yağmur suyu ızgaraları konmuş ve ardından asfaltla kaplaması gerçekleştirilmişti.

 

Sitenin içerisindeki çalışmaların bitirilmesinin ardından şimdide Gül Küçük Sanayi Sitesi önünden Bozanönü’ne giden ve yoğun olarak kullanılan yolun asfaltlanması yapılıyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında eni 10 metre olan ve 3 km uzunluğa sahip Akkent ve Çünür Mahallelerine de bağlantı sağlayan Bozanönü yolunda asfalt çalışması başlatıldı.

 

Çalışma kapsamında öncelikle yoldaki kod bozuklukları giderildi ve ardından asfalt çalışmasına geçildi. Tek şeridinin asfalt dökümü tamamlanan Bozanönü yolunun tamamının bitirilmesi için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.