Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanından ITSO'ya ziyaret

GÜNDEM 04.11.2019 - 11:21, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2654+ kez okundu.
 

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanından ITSO'ya ziyaret

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanından ITSO'ya ziyaret
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. ITSO Başkanı Mustafa Tutar, ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan ile Yönetim Kurulu Üyeleri ziyarette hazır bulundular. ITSO Başkanı Tutar ve Meclis Başkanı Şahlan ile Isparta Ekonomi Kampüsünü ve içerisinde bulunan temsilcilikleri gezdi. Isparta ekonomi kampüsüne hayran kalan Başkan Ateş, Isparta İçin büyük bir yatırım çok güzel bina olmuş ellerinize sağlık dedi. ITSO Başkanı Tutar da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Isparta’nın ekonomik, kültürel, sosyal ve turizm değerleri ve Isparta’mızın bulunduğu coğrafi konumdan dolayı endemik bitki türleri açısından da çok zengin olduğunu ve üniversitelerimizde yapılan çalışmalardan bahsetti. ITSO Başkanı Tutar ve Meclis Başkanı Şahlan, Başkan Ateş’e ziyaretlerinden dolayı kendinelerine teşekkür ettiler ve karşılıklı hediye takdimi ile son buldu. 
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanından ITSO'ya ziyaret

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. ITSO Başkanı Mustafa Tutar, ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan ile Yönetim Kurulu Üyeleri ziyarette hazır bulundular.

ITSO Başkanı Tutar ve Meclis Başkanı Şahlan ile Isparta Ekonomi Kampüsünü ve içerisinde bulunan temsilcilikleri gezdi. Isparta ekonomi kampüsüne hayran kalan Başkan Ateş, Isparta İçin büyük bir yatırım çok güzel bina olmuş ellerinize sağlık dedi.

ITSO Başkanı Tutar da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Isparta’nın ekonomik, kültürel, sosyal ve turizm değerleri ve Isparta’mızın bulunduğu coğrafi konumdan dolayı endemik bitki türleri açısından da çok zengin olduğunu ve üniversitelerimizde yapılan çalışmalardan bahsetti. ITSO Başkanı Tutar ve Meclis Başkanı Şahlan, Başkan Ateş’e ziyaretlerinden dolayı kendinelerine teşekkür ettiler ve karşılıklı hediye takdimi ile son buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.