BOĞAZİÇİ KOLEJİNE ERKEN KAYIT AVANTAJLARI İÇİN GEÇ KALMAYIN.

20.06.2019 - 01:07, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3021+ kez okundu.
 

BOĞAZİÇİ KOLEJİNE ERKEN KAYIT AVANTAJLARI İÇİN GEÇ KALMAYIN.

BOĞAZİÇİ KOLEJİNE ERKEN KAYIT AVANTAJLARI İÇİN GEÇ KALMAYIN.
Boğaziçi Koleji 2019-2020 eğitim öğretim dönemi erken kayıtlarına başladı. Eğitimden yaşam biçimine, yaşam biçiminden teknolojiye, teknolojiden doğa ve ekolojiye kadar bir çok önemli konuda, alanında uzman eğitimciler tarafından, sizler için hazırlanmıştır. Artık Boğaziçi Koleji yeni binasında eğitim öğretim dönemine bomba gibi girecek. A’dan Z’ye her şey öğrencileri için düşünülerek modern bir binaya sahip oldu. Eğitim ve Öğretim sektöründe adından sürekli söz ettiren ve eğitimde başarılara imza atan Boğaziçi Koleji 2019-2020 eğitim öğretim yılında Anaokulu-İlkokulu-Ortaokulu ve Lisesi ile yeni kampüsünde IYAŞ Alışveriş Merkezinde altında İstanbul caddesi üzerinde hizmet verecek. Erken Kayıt Detaylı Bilgi için  0246 505 21 21 http://ispartabogazici.k12.tr/tr/event/bogazici-koleji-yeni-kampusu VİZYONUMUZ Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirebilmek . Küreselleşen dünyanın ihtiyaç duyduğu teknolojiye ayak uyduran,gelişime ve değişime açık,nitelikli insan gücü yetiştirebilmek.Veli –Öğrenci-Öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren bölgesinde ve ülkesinde tercih edilen önder bir kurum olmak.Sadece bilgiyi paylaşan değil,üreten ,bilginin tek otorite olduğu,demokratik ilişkilerinin tam anlamıyla uygulandığı bir okul olmak. MİSYONUMUZ Çalışkan,bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan,topluma yararlı,paylaşımcı,yaratıcı ve pozitif düşünen ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.Öğrencilerimizi bilgi,beceri ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirerek mesleğinde en başarılı bireyler haline getirmek.Bölgede ve Ülkede İLK’leri ve EN’leri çıkaran okul olmak için varız. NEDEN BİZ YGS-LYS TEOG hazırlıkta 20 yıllık deneyim  Tutarlı,kararlı ,kendinden emin,deneyimli,kaliteli kadrosu Profesyonel,öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayan zengin yayınlar Etkin rehberlik sistemi Bireysel ve kitlesel yüksek başarı Huzurlu ,sıcak ve nezih ortam   YENİ KAMPÜSÜMÜZÜ LİNKE TIKLAYARAK İNCELEYEBİLİRSİNİZ  http://ispartabogazici.k12.tr/tr/event/bogazici-koleji-yeni-kampusu/
BOĞAZİÇİ KOLEJİNE ERKEN KAYIT AVANTAJLARI İÇİN GEÇ KALMAYIN.

Boğaziçi Koleji 2019-2020 eğitim öğretim dönemi erken kayıtlarına başladı.

Eğitimden yaşam biçimine, yaşam biçiminden teknolojiye, teknolojiden doğa ve ekolojiye kadar bir çok önemli konuda, alanında uzman eğitimciler tarafından, sizler için hazırlanmıştır.

Artık Boğaziçi Koleji yeni binasında eğitim öğretim dönemine bomba gibi girecek.

A’dan Z’ye her şey öğrencileri için düşünülerek modern bir binaya sahip oldu.

Eğitim ve Öğretim sektöründe adından sürekli söz ettiren ve eğitimde başarılara imza atan Boğaziçi Koleji 2019-2020 eğitim öğretim yılında Anaokulu-İlkokulu-Ortaokulu ve Lisesi ile yeni kampüsünde IYAŞ Alışveriş Merkezinde altında İstanbul caddesi üzerinde hizmet verecek.

Erken Kayıt Detaylı Bilgi için  0246 505 21 21

http://ispartabogazici.k12.tr/tr/event/bogazici-koleji-yeni-kampusu


VİZYONUMUZ

Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirebilmek . Küreselleşen dünyanın ihtiyaç duyduğu teknolojiye ayak uyduran,gelişime ve değişime açık,nitelikli insan gücü yetiştirebilmek.Veli –Öğrenci-Öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren bölgesinde ve ülkesinde tercih edilen önder bir kurum olmak.Sadece bilgiyi paylaşan değil,üreten ,bilginin tek otorite olduğu,demokratik ilişkilerinin tam anlamıyla uygulandığı bir okul olmak.

MİSYONUMUZ

Çalışkan,bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan,topluma yararlı,paylaşımcı,yaratıcı ve pozitif düşünen ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.Öğrencilerimizi bilgi,beceri ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirerek mesleğinde en başarılı bireyler haline getirmek.Bölgede ve Ülkede İLK’leri ve EN’leri çıkaran okul olmak için varız.

NEDEN BİZ

YGS-LYS TEOG hazırlıkta 20 yıllık deneyim 

Tutarlı,kararlı ,kendinden emin,deneyimli,kaliteli kadrosu

Profesyonel,öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayan zengin yayınlar

Etkin rehberlik sistemi

Bireysel ve kitlesel yüksek başarı

Huzurlu ,sıcak ve nezih ortam

 

YENİ KAMPÜSÜMÜZÜ LİNKE TIKLAYARAK İNCELEYEBİLİRSİNİZ 

http://ispartabogazici.k12.tr/tr/event/bogazici-koleji-yeni-kampusu/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.