BOGAZİÇİ KOLEJİ MUHTEŞEM KADROSUYLA SİZLERİ BEKLİYOR

GÜNDEM 14.02.2020 - 11:02, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1831+ kez okundu.
 

BOGAZİÇİ KOLEJİ MUHTEŞEM KADROSUYLA SİZLERİ BEKLİYOR

BOGAZİÇİ KOLEJİ MUHTEŞEM KADROSUYLA SİZLERİ BEKLİYOR
2020-2021 eğitim-öğretim yılında Boğaziçi Koleji birinci sınıf öğretmenleri muhteşem kadrosuyla sizleri bekliyor. HEYECANLA BEKLENEN KADRO!! İşte velilerin ve öğrencilerin heyecanla beklediği 1. sınıf öğretmen kadrosu!-  Boğaziçi  Koleji İlkokulu 1. sınıf öğrencilerinin 2002-2021 döneminde derslere girecek olan sınıf öğretmeni kadroları belli oldu.  Özellikle velilerin heyecan ve merakla bekledikleri ve önümüzdeki dört yıl boyunca çocuklarını yaşama hazırlayacak olan öğretmenlerin belirlenme süreci tamamlandı. 2020-2021 eğitim-öğretim dönemi için kayıt yaptıracak olan öğrenci velilerinin okul tercihinde bulunurken daha sağlıklı bir şekilde karar verebilmelerinin önü açılmış oldu.
BOGAZİÇİ KOLEJİ MUHTEŞEM KADROSUYLA SİZLERİ BEKLİYOR

2020-2021 eğitim-öğretim yılında Boğaziçi Koleji birinci sınıf öğretmenleri muhteşem kadrosuyla sizleri bekliyor.

HEYECANLA BEKLENEN KADRO!!
İşte velilerin ve öğrencilerin heyecanla beklediği 1. sınıf öğretmen kadrosu!- 
Boğaziçi  Koleji İlkokulu 1. sınıf öğrencilerinin 2002-2021 döneminde derslere girecek olan sınıf öğretmeni kadroları belli oldu. 
Özellikle velilerin heyecan ve merakla bekledikleri ve önümüzdeki dört yıl boyunca çocuklarını yaşama hazırlayacak olan öğretmenlerin belirlenme süreci tamamlandı.

2020-2021 eğitim-öğretim dönemi için kayıt yaptıracak olan öğrenci velilerinin okul tercihinde bulunurken daha sağlıklı bir şekilde karar verebilmelerinin önü açılmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.