BİZİM İŞİMİZ PARA DEĞİL MÜŞTERİ KAZANMAK

EKONOMİ 22.04.2015 - 18:08, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2284+ kez okundu.
 

BİZİM İŞİMİZ PARA DEĞİL MÜŞTERİ KAZANMAK

Isparta'nın katlanır Cam sistemleri sektörünün başarılı temsilcilerinden Glaswin Cam Balkon sistemleri firmasi San- Tek fuarında kendini gösterdi.  Glaswin Cam Balkon firma sahibi İbrahim Yücel, Biz bu fuarda kendimizi anlatmaya geldik. Fuardaki sürenin kısıtlı olduğu için tüm müşterilierimizi şirketimize bekliyoruz.'dedi. Yücel, bizim çalışma prensiplerimizin arasındaki en büyük faktör müşteri memnuniyetidir. Bizim için önceliğimiz olarak para değil müşteri kazanmaktır. Yaptığımız çalışmalarla Isparta ve bölge halkımızın gönlünde taht kurmayı başardık. Zaman zaman değişik kampanyaların olduğunu ifade eden Yücel; güler yüzlü personel ile Isparta halkına en iyi şekilde hizmet vermeyi hedefledik.'dedi.     

Isparta'nın katlanır Cam sistemleri sektörünün başarılı temsilcilerinden Glaswin Cam Balkon sistemleri firmasi San- Tek fuarında kendini gösterdi. 

Glaswin Cam Balkon firma sahibi İbrahim Yücel, Biz bu fuarda kendimizi anlatmaya geldik. Fuardaki sürenin kısıtlı olduğu için tüm müşterilierimizi şirketimize bekliyoruz.'dedi.

Yücel, bizim çalışma prensiplerimizin arasındaki en büyük faktör müşteri memnuniyetidir. Bizim için önceliğimiz olarak para değil müşteri kazanmaktır. Yaptığımız çalışmalarla Isparta ve bölge halkımızın gönlünde taht kurmayı başardık. Zaman zaman değişik kampanyaların olduğunu ifade eden Yücel; güler yüzlü personel ile Isparta halkına en iyi şekilde hizmet vermeyi hedefledik.'dedi. 








 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.