BİTMEYEN DOSTLUK

İLÇELER 11.08.2015 - 13:47, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2678+ kez okundu.
 

BİTMEYEN DOSTLUK

Senirkent Lisesi’nin ilk mezunları 44 yıl aradan sonra geçtiğimiz yıl başlattıkları buluşmalara bu yıl da devam ettiler.     Senirkent Lisesi’nin 1971 yılındaki ilk mezunları aradangeçen uzun yıllara rağmen dostluklarını yitirmedi. Her biri hayata ayakuydurmak adına farklı şehirlerde görev yapsalar da dostluklarına sahip çıkıyor.Bu kapsamda geçtiğimiz yıl düzenlenen buluşmanın ikinci geçtiğimiz cumartesigünü Senirkent Lisesi bahçesinde gerçekleşti. Senirkent Yükseliş Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Erdal Ullukan’ın başkanlığındakitertip komitesinin organize ettiği yemeğe 150’si mezun olmak üzere 300 kişikatıldı. Yemekte ayrıca İlçe Kaymakamuı Mehmet Sayın, Senirkent BelediyeBaşkanı Erol Civelekoğlu, Senirkent Yükseliş Vakfı Başkanı Uğur Örmeci de hazırbulundu. Buluşma etkinliği Dinar bandosunun gösterisiyle başladı.   ESKİYİ YAD ETTİLER   Neredeyse yarım asırlık sürenin ardından buluşan mezunlar,birbirleriyle sohbet ederken, aileleri de onların geçmişteki anılarına tanıklıketti. Samimi ortamda gerçekleşen buluşmanın her yıl devam ettirilmesi kararıalındı. Buluşmada bina içerisinde yer alan eski fotoğrafları inceleyenmezunlar, sınıflarda hazırlanan slayt gösterileri ile de geçmiş özlemlerini birparça olsun giderdiler.   BİRÇOK İLDEN KATILIM OLDU   Buluşmanın detayları hakkında bilgi veren Erdal Ulukan,“Senirkent Lisesi’nin ilk mezunları olarak geçen yıl ilk kez bir araya geldik.Bu yıl 2.sini düzenleyelim yapalım istedik. 350 kişilik bir organizasyonhazırlattık. Antalya, İstanbul, Bursa, Fethiye, Alanya’dan katılan arkadaşlarımızoldu. Anılarını anlattılar. Eski okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrenciarkadaşlarımız da etkinliğimize katıldı. Senirkent Lisesi, birçok profesör,doktor, eczacı, noter, avukat, çok insan yetiştirdi. Onlar Türkiye’nin heryerinde hizmet ediyorlar. Bugün buraya geldiler, kendilerini teşekkür ediyorum”dedi.   SENİRKENT ONLARI AĞIRLAMAKTAN ŞEREF DUYDU   Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu da “Türkiye’ninfarklı yerlerinde yaşayan mezunlar burada buluştular, dertleştiler, birlikteyemek yediler. Bunu her yıl yapacaklarına söz de verdiler. Gelecek yıl dahabüyük bir katılım olacağını vaat ettiler. Senirkent onları ağırlamaktan şerefduydu. İnşallah gelecek yıl bir arada olmayı diliyoruz” şeklinde konuştu.

Senirkent Lisesi’nin ilk mezunları 44 yıl aradan sonra geçtiğimiz yıl başlattıkları buluşmalara bu yıl da devam ettiler.

 
 

Senirkent Lisesi’nin 1971 yılındaki ilk mezunları aradangeçen uzun yıllara rağmen dostluklarını yitirmedi. Her biri hayata ayakuydurmak adına farklı şehirlerde görev yapsalar da dostluklarına sahip çıkıyor.Bu kapsamda geçtiğimiz yıl düzenlenen buluşmanın ikinci geçtiğimiz cumartesigünü Senirkent Lisesi bahçesinde gerçekleşti. Senirkent Yükseliş Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Erdal Ullukan’ın başkanlığındakitertip komitesinin organize ettiği yemeğe 150’si mezun olmak üzere 300 kişikatıldı. Yemekte ayrıca İlçe Kaymakamuı Mehmet Sayın, Senirkent BelediyeBaşkanı Erol Civelekoğlu, Senirkent Yükseliş Vakfı Başkanı Uğur Örmeci de hazırbulundu. Buluşma etkinliği Dinar bandosunun gösterisiyle başladı.

 

ESKİYİ YAD ETTİLER

 

Neredeyse yarım asırlık sürenin ardından buluşan mezunlar,birbirleriyle sohbet ederken, aileleri de onların geçmişteki anılarına tanıklıketti. Samimi ortamda gerçekleşen buluşmanın her yıl devam ettirilmesi kararıalındı. Buluşmada bina içerisinde yer alan eski fotoğrafları inceleyenmezunlar, sınıflarda hazırlanan slayt gösterileri ile de geçmiş özlemlerini birparça olsun giderdiler.

 

BİRÇOK İLDEN KATILIM OLDU

 

Buluşmanın detayları hakkında bilgi veren Erdal Ulukan,“Senirkent Lisesi’nin ilk mezunları olarak geçen yıl ilk kez bir araya geldik.Bu yıl 2.sini düzenleyelim yapalım istedik. 350 kişilik bir organizasyonhazırlattık. Antalya, İstanbul, Bursa, Fethiye, Alanya’dan katılan arkadaşlarımızoldu. Anılarını anlattılar. Eski okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrenciarkadaşlarımız da etkinliğimize katıldı. Senirkent Lisesi, birçok profesör,doktor, eczacı, noter, avukat, çok insan yetiştirdi. Onlar Türkiye’nin heryerinde hizmet ediyorlar. Bugün buraya geldiler, kendilerini teşekkür ediyorum”dedi.

 

SENİRKENT ONLARI AĞIRLAMAKTAN ŞEREF DUYDU

 

Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu da “Türkiye’ninfarklı yerlerinde yaşayan mezunlar burada buluştular, dertleştiler, birlikteyemek yediler. Bunu her yıl yapacaklarına söz de verdiler. Gelecek yıl dahabüyük bir katılım olacağını vaat ettiler. Senirkent onları ağırlamaktan şerefduydu. İnşallah gelecek yıl bir arada olmayı diliyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.