BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR

31.07.2019 - 21:45, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2365+ kez okundu.
 

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
Akdeniz Belediyeler Birliğinin (AKBB) yeni dönem ilk toplantısı Isparta’da gerçekleştirildi. 31 Mart seçimlerinin ardından geçen Haziran’da yapılan olağan meclis toplantısında AKBB Başkanlığı’na bu dönemde de seçilen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Isparta’da bulunan belediye başkanları ile birlikte Bölge İstişare Toplantısı gerçekleştirdi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ev sahipliğinde Belediye Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleşen buluş mada önümüzdeki 5 yıllık hizmet süreci, birliğin çalışmaları ve işbirliği konuları ele alındı. Toplantıda konuşan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Batı Akdeniz’in üç ilinden birisinin Isparta olduğuna değinerek, BAKA başta olmak üzere Isparta, Burdur, Antalya’nın birlikte çalışan üç il olduğunu söyledi. Akdeniz Belediyeler Birliği olduğu sürece Akdeniz’in tümüyle beraber işbirliği içerisinde birçok çalışmaya imza atılacağını kaydetti. Başdeğirmen, “Buradaki amaç şehirlerarasındaki gelişmişlik farklarının ortadan kaldırılabilmesi ve eşit şekilde tüm illeri büyütebilmek. Birlik beraberlik içerisinde olduğumuz zaman daha güçlü ve daha ileriye gidebilme imkanına sahibiz” derken, Isparta ile ilgili bilgiler verdi.
BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR

Akdeniz Belediyeler Birliğinin (AKBB) yeni dönem ilk toplantısı Isparta’da gerçekleştirildi. 31 Mart seçimlerinin ardından geçen Haziran’da yapılan olağan meclis toplantısında AKBB Başkanlığı’na bu dönemde de seçilen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Isparta’da bulunan belediye başkanları ile birlikte Bölge İstişare Toplantısı gerçekleştirdi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ev sahipliğinde Belediye Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleşen buluş mada önümüzdeki 5 yıllık hizmet süreci, birliğin çalışmaları ve işbirliği konuları ele alındı.

Toplantıda konuşan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Batı Akdeniz’in üç ilinden birisinin Isparta olduğuna değinerek, BAKA başta olmak üzere Isparta, Burdur, Antalya’nın birlikte çalışan üç il olduğunu söyledi. Akdeniz Belediyeler Birliği olduğu sürece Akdeniz’in tümüyle beraber işbirliği içerisinde birçok çalışmaya imza atılacağını kaydetti. Başdeğirmen, “Buradaki amaç şehirlerarasındaki gelişmişlik farklarının ortadan kaldırılabilmesi ve eşit şekilde tüm illeri büyütebilmek. Birlik beraberlik içerisinde olduğumuz zaman daha güçlü ve daha ileriye gidebilme imkanına sahibiz” derken, Isparta ile ilgili bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.