Birlikte Isparta’ya hizmet etmek istiyoruz

GÜNDEM 10.05.2019 - 13:14, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2358+ kez okundu.
 

Birlikte Isparta’ya hizmet etmek istiyoruz

Birlikte Isparta’ya hizmet etmek istiyoruz
  Isparta Baro Başkanı Av. Ünsal Çankaya ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in centilmence bir seçim çalışması yürüttüğünü ve ipi göğüslediğini kaydeden Baro Başkanı Ünsal Çankaya, “Kendisine görevinde başarılar diliyoruz. Baro olarak belediyemiz ve başkanımızla birlikte her zaman işbirliği içerisinde olmak istiyoruz. Birlikte Isparta’ya hizmet etmek istiyoruz. Başkanımızın başarılı bir çalışma dönemi geçireceğinden ve Isparta’ya layıkıyla hizmet edeceğinden son derece eminiz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, belediye çalışmalarında baroya ve avukatlara da ihtiyaçlarının bulunduğunu dile getirdi. Hukukun ve adaletin birlikte yürümesi gerektiği yerlerde kendilerine yol göstermelerini isteyen Başkan Başdeğirmen, “Belediyemiz büyük bir kuruluş ve çok noktada hukuk ile ilgili işlemler karşımıza geliyor. Belediyemizde çalışan avukatlarımız var. Bu arkadaşlarımızla birlikte sizlerden de aldığımız destekle kimsenin hakkını yemeden, haksızlık olmasına müsaade etmeden en güzel adaletli bir şekilde bu işleri sürdürmek istiyoruz. Yapacak çok işimiz var. Bunları birlik beraberlik içerisinde yapacağız. Bizimle birlikte ortak akıl içerisinde şehrimize yön vermek isterseniz bizler çok mutlu oluruz. Amacımız sizlerle ortak akıl içerisinde şehrimize hizmet edebilmektir” şeklinde konuştu.
Birlikte Isparta’ya hizmet etmek istiyoruz

 

Isparta Baro Başkanı Av. Ünsal Çankaya ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in centilmence bir seçim çalışması yürüttüğünü ve ipi göğüslediğini kaydeden Baro Başkanı Ünsal Çankaya, “Kendisine görevinde başarılar diliyoruz. Baro olarak belediyemiz ve başkanımızla birlikte her zaman işbirliği içerisinde olmak istiyoruz. Birlikte Isparta’ya hizmet etmek istiyoruz. Başkanımızın başarılı bir çalışma dönemi geçireceğinden ve Isparta’ya layıkıyla hizmet edeceğinden son derece eminiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, belediye çalışmalarında baroya ve avukatlara da ihtiyaçlarının bulunduğunu dile getirdi. Hukukun ve adaletin birlikte yürümesi gerektiği yerlerde kendilerine yol göstermelerini isteyen Başkan Başdeğirmen, “Belediyemiz büyük bir kuruluş ve çok noktada hukuk ile ilgili işlemler karşımıza geliyor. Belediyemizde çalışan avukatlarımız var. Bu arkadaşlarımızla birlikte sizlerden de aldığımız destekle kimsenin hakkını yemeden, haksızlık olmasına müsaade etmeden en güzel adaletli bir şekilde bu işleri sürdürmek istiyoruz. Yapacak çok işimiz var. Bunları birlik beraberlik içerisinde yapacağız. Bizimle birlikte ortak akıl içerisinde şehrimize yön vermek isterseniz bizler çok mutlu oluruz. Amacımız sizlerle ortak akıl içerisinde şehrimize hizmet edebilmektir” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.