BİREY'DE BAŞARI OKULLARINDA SÜRECEK

EĞİTİM 11.07.2015 - 12:58, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3212+ kez okundu.
 

BİREY'DE BAŞARI OKULLARINDA SÜRECEK

BİREY'DE BAŞARI OKULLARINDA SÜRECEK
Isparta'da temel lise statüsünü kazanan ilk dershane olma unvanını kazanan Birey Eğitim Kurumları , LYS ve TEOG'daki başarılarıyla da göz doldurdu.   TEOG'a Birey'de hazırlanan iki öğrenci 700 tam puan alırken, E-MF1'de Türkiye 28 incisi Bireye'den çıktı               Isparta'nın okul dönüşüm programında ilk temel lisesi olan Birey Eğitim Kurumları 2015 TEOG ve LYS'ye de damgasını vurdu. Birey Dershanesi Kurucu Temsilcisi Okay Karaman, dershane statüsünde yıllarca elde ettikleri başarının önümüzdeki yıl itibariyle merkezdeki mevcut binalarında temel lise ve Halıkent eski Telekom binasında da Boğaziçi Koleji olarak devam edeceğini söyledi.     Birey Eğitim Kurumları'nda bu yıl TEOG'a hazırlanan  Berkay YIldız ve Gizem Karlı isimli öğrencilerin tüm soruları doğru cevaplayarak 700 tam puan alma başarısını gösterdiklerini kaydeden Karaman, LYS sonuçlarına göre de E-MF1 puan türünde Onur Tanış'ın Türkiye 28'incisi,  MF-1 puan türünde Burak Sivri'nin Türkiye 330'uncusu, TM-3 puan türünde Berna İşler'in Türkiye 165'incisi, TM-3 puan türünde Mevlüt H. Uğur'un Türkiye 764'üncüsü, MF-3 puan türünde Rümeysa Toprak'ın Türkiye 841'incisi  olma başarısını gösterdiklerini söyledi.   Karaman, bu başarının elde edilmesinde emeği geçen herkese,  gece gündüz fedakârlıktan kaçınmadan çalışan bütün öğretmenlerine ,okul idarecilerine ve öğretmenlerine, öğrenci ve velilerine teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.    
BİREY'DE BAŞARI OKULLARINDA SÜRECEK

Isparta'da temel lise statüsünü kazanan ilk dershane olma unvanını kazanan Birey Eğitim Kurumları , LYS ve TEOG'daki başarılarıyla da göz doldurdu.   TEOG'a Birey'de hazırlanan iki öğrenci 700 tam puan alırken, E-MF1'de Türkiye 28 incisi Bireye'den çıktı  

            Isparta'nın okul dönüşüm programında ilk temel lisesi olan Birey Eğitim Kurumları 2015 TEOG ve LYS'ye de damgasını vurdu. Birey Dershanesi Kurucu Temsilcisi Okay Karaman, dershane statüsünde yıllarca elde ettikleri başarının önümüzdeki yıl itibariyle merkezdeki mevcut binalarında temel lise ve Halıkent eski Telekom binasında da Boğaziçi Koleji olarak devam edeceğini söyledi.     Birey Eğitim Kurumları'nda bu yıl TEOG'a hazırlanan  Berkay YIldız ve Gizem Karlı isimli öğrencilerin tüm soruları doğru cevaplayarak 700 tam puan alma başarısını gösterdiklerini kaydeden Karaman, LYS sonuçlarına göre de E-MF1 puan türünde Onur Tanış'ın Türkiye 28'incisi,  MF-1 puan türünde Burak Sivri'nin Türkiye 330'uncusu, TM-3 puan türünde Berna İşler'in Türkiye 165'incisi, TM-3 puan türünde Mevlüt H. Uğur'un Türkiye 764'üncüsü, MF-3 puan türünde Rümeysa Toprak'ın Türkiye 841'incisi  olma başarısını gösterdiklerini söyledi.   Karaman, bu başarının elde edilmesinde emeği geçen herkese,  gece gündüz fedakârlıktan kaçınmadan çalışan bütün öğretmenlerine ,okul idarecilerine ve öğretmenlerine, öğrenci ve velilerine teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.