Bir maaş promosyon istiyoruz

GÜNDEM 29.01.2020 - 10:52, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1532+ kez okundu.
 

Bir maaş promosyon istiyoruz

Bir maaş promosyon istiyoruz
Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal; Bir maaş promosyon istiyoruz Emeklinin gözü kulağı bankalarla yapılacak promosyon görüşmelerinde. Görüşmeler önümüzdeki ay yapılacak. Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, taleplerinin bir maaş tutarında promosyon ücreti olduğunu söyledi. 13 milyon emekliyi ilgilendiren promosyon görüşmeleri Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türkiye Bankalar Birliği arasında önümüzdeki ay yapılacak. Emeklilere banka promosyonu verilmesinin mimarının kendileri olduğunu ifade eden Türkiye Emekliler Derneği yetkilileri, promosyon görüşmelerinde masada olmak istiyor. Emeklinin 3 yıl önce 300 ila 450 lira arasında promosyon ücreti aldığını hatırlatan Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, yeni ücretlerin kurulacak komisyonla belirlenmesini istediklerini söyledi. Ersal, “Promosyon olayı bizim emekliler derneğimizin yıllarca mücadele ettiği bir olaydı, daha önce çalışanlar promosyon alıyorlardı ama emekliler alamıyorlardı biz bunu 3 yıl önce gerek hükümetle gerek sosyal güvenlik girişimlerimiz neticesinde promosyon aldık. 1000 TL maaş alan birisi 300 TL promosyon, 2 bin TL’ye kadar 350 TL promosyon, 2 bin üstü maaş alanlara da 450 TL promosyon şeklinde promosyon alındı tabi o zaman için bu yeterli değildi ve bizim girişimlerimiz daha da farklıydı bankalar bu konuda karar verdi bunun hükümetle bir ilgilisi yok hükümetten çıkan bir parada yok bu tamamen bankalarını karından bizlere vermiş olduğu bir para onun için biz şimdi şu anda Ankara’da girişimlerimiz çalışmalarımız devam ediyor. Biz, hükümet, sosyal güvenlik kurumu, olarak bir komisyon kurulması bu komisyon neticesinde bankalardan promosyon alınmasını istiyoruz.” dedi         Daha önce verilen promosyon ücretlerini yeterli bulmadıklarını söyleyen Ersal, "biz emeklinin bir maaş promosyon almasını istiyoruz" ifadelerini kullandı. Ersal, “Bizlere verilen bu para çok cüzi bir para eğer bu şekilde para verilecekse biz bunu kabul etmiyoruz zaten sadaka şeklinde olan parayı ama önümüzdeki süreçte inşallah bankalar ve özel bankalar şimdiden başladılar zaten emeklilerimizi yönlendirmeye çalışıyorlar ama bu yasal olmuyor çalışanlar alıyorlardı emekliler alamıyordu bu sadece o zaman hükümetin verdiği bir kararla biz promosyon aldık emekliler olarak biz bunun yasalaşmasını istiyoruz yada bizi serbest bıraksınlar bizler pazarlık edelim yada adam gibi bizlere emeklinin maaşına göre bir maaş tutarında promosyon versinler. Bizim bankalara teklifimiz bir maaş tutarında promosyon verilmesi yönünde 3 yıllık anlaşma mart ayında bitiyor ve şubat ayında bir komisyon kurulup bu komisyonda bizimde temsil ettiğimiz ve bankalarla iyi bir pazarlık yapacağımızı biz umuyoruz emeklilerimiz merak etmesinler biz bu konunun takipçisiyiz  bankalardan bir maaş promosyon istiyoruz.” Şeklinde açıklamada bulundu
Bir maaş promosyon istiyoruz

Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal;

Bir maaş promosyon istiyoruz

Emeklinin gözü kulağı bankalarla yapılacak promosyon görüşmelerinde. Görüşmeler önümüzdeki ay yapılacak. Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, taleplerinin bir maaş tutarında promosyon ücreti olduğunu söyledi.

13 milyon emekliyi ilgilendiren promosyon görüşmeleri Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türkiye Bankalar Birliği arasında önümüzdeki ay yapılacak. Emeklilere banka promosyonu verilmesinin mimarının kendileri olduğunu ifade eden Türkiye Emekliler Derneği yetkilileri, promosyon görüşmelerinde masada olmak istiyor.

Emeklinin 3 yıl önce 300 ila 450 lira arasında promosyon ücreti aldığını hatırlatan Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, yeni ücretlerin kurulacak komisyonla belirlenmesini istediklerini söyledi. Ersal, “Promosyon olayı bizim emekliler derneğimizin yıllarca mücadele ettiği bir olaydı, daha önce çalışanlar promosyon alıyorlardı ama emekliler alamıyorlardı biz bunu 3 yıl önce gerek hükümetle gerek sosyal güvenlik girişimlerimiz neticesinde promosyon aldık. 1000 TL maaş alan birisi 300 TL promosyon, 2 bin TL’ye kadar 350 TL promosyon, 2 bin üstü maaş alanlara da 450 TL promosyon şeklinde promosyon alındı tabi o zaman için bu yeterli değildi ve bizim girişimlerimiz daha da farklıydı bankalar bu konuda karar verdi bunun hükümetle bir ilgilisi yok hükümetten çıkan bir parada yok bu tamamen bankalarını karından bizlere vermiş olduğu bir para onun için biz şimdi şu anda Ankara’da girişimlerimiz çalışmalarımız devam ediyor. Biz, hükümet, sosyal güvenlik kurumu, olarak bir komisyon kurulması bu komisyon neticesinde bankalardan promosyon alınmasını istiyoruz.” dedi      

 

Daha önce verilen promosyon ücretlerini yeterli bulmadıklarını söyleyen Ersal, "biz emeklinin bir maaş promosyon almasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ersal, “Bizlere verilen bu para çok cüzi bir para eğer bu şekilde para verilecekse biz bunu kabul etmiyoruz zaten sadaka şeklinde olan parayı ama önümüzdeki süreçte inşallah bankalar ve özel bankalar şimdiden başladılar zaten emeklilerimizi yönlendirmeye çalışıyorlar ama bu yasal olmuyor çalışanlar alıyorlardı emekliler alamıyordu bu sadece o zaman hükümetin verdiği bir kararla biz promosyon aldık emekliler olarak biz bunun yasalaşmasını istiyoruz yada bizi serbest bıraksınlar bizler pazarlık edelim yada adam gibi bizlere emeklinin maaşına göre bir maaş tutarında promosyon versinler. Bizim bankalara teklifimiz bir maaş tutarında promosyon verilmesi yönünde 3 yıllık anlaşma mart ayında bitiyor ve şubat ayında bir komisyon kurulup bu komisyonda bizimde temsil ettiğimiz ve bankalarla iyi bir pazarlık yapacağımızı biz umuyoruz emeklilerimiz merak etmesinler biz bu konunun takipçisiyiz  bankalardan bir maaş promosyon istiyoruz.” Şeklinde açıklamada bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.