BİLGİÇ’TEN EMNİYET PERSONELİNE MESAJ

GÜNDEM 07.04.2019 - 23:52, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3259+ kez okundu.
 

BİLGİÇ’TEN EMNİYET PERSONELİNE MESAJ

BİLGİÇ’TEN EMNİYET PERSONELİNE MESAJ
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm polis teşkilatı ile ailelerinin Polis Haftası'nı kutladı. Milletvekili Bilgiç, Polis Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında gücünü her zaman kanunlardan ve milletten alan Türk polisinin görevini daima fedakarca yaptığını belirterek, teşkilatın başarılı çalışmalarla Türk milletinin güvenini ve takdirini kazandığını kaydetti. Ülkenin güvenliği ve huzuru için kendi canlarını hiç düşünmeden ortaya koyan tüm emniyet mensuplarına teşekkür eden Bilgiç'in mesajında, " 10 Nisan 1845 tarihinde kuruluşu gerçekleştirilen Türk Polis Teşkilatı'nın, 174. yıldönümünü hep birlikte kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin ve milletimizin güvenliği için gece gündüz demeden canlarını riske atarak çalışan polislerimizin bundan önceki çalışmalarında olduğu gibi bundan sonra da başarılı olacaklarına inancım sonsuzdur. Türk polisi, devletimizin ve milletimizin bekası için terör örgütlerine karşı içeride ve dışarıda verdiği mücadelede önemli görevler üstlenerek başarılı işlere imza attı, atmaya devam ediyor. Emniyet mensuplarımızın FETÖ, PKK, DEAŞ ve diğer terör örgütlerine karşı verdiği kahramanca mücadele her türlü övgünün üzerindedir. Tüm polis teşkilatımıza canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.
BİLGİÇ’TEN EMNİYET PERSONELİNE MESAJ

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm polis teşkilatı ile ailelerinin Polis Haftası'nı kutladı.

Milletvekili Bilgiç, Polis Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında gücünü her zaman kanunlardan ve milletten alan Türk polisinin görevini daima fedakarca yaptığını belirterek, teşkilatın başarılı çalışmalarla Türk milletinin güvenini ve takdirini kazandığını kaydetti. Ülkenin güvenliği ve huzuru için kendi canlarını hiç düşünmeden ortaya koyan tüm emniyet mensuplarına teşekkür eden Bilgiç'in mesajında, " 10 Nisan 1845 tarihinde kuruluşu gerçekleştirilen Türk Polis Teşkilatı'nın, 174. yıldönümünü hep birlikte kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin ve milletimizin güvenliği için gece gündüz demeden canlarını riske atarak çalışan polislerimizin bundan önceki çalışmalarında olduğu gibi bundan sonra da başarılı olacaklarına inancım sonsuzdur. Türk polisi, devletimizin ve milletimizin bekası için terör örgütlerine karşı içeride ve dışarıda verdiği mücadelede önemli görevler üstlenerek başarılı işlere imza attı, atmaya devam ediyor. Emniyet mensuplarımızın FETÖ, PKK, DEAŞ ve diğer terör örgütlerine karşı verdiği kahramanca mücadele her türlü övgünün üzerindedir. Tüm polis teşkilatımıza canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.