BİLGİÇ’TEN DON OLAYINDAN ETKİLENEN ÜRETİCİLERE DESTEK SÖZÜ

GÜNDEM 27.05.2020 - 00:56, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2159+ kez okundu.
 

BİLGİÇ’TEN DON OLAYINDAN ETKİLENEN ÜRETİCİLERE DESTEK SÖZÜ

BİLGİÇ’TEN DON OLAYINDAN ETKİLENEN ÜRETİCİLERE DESTEK SÖZÜ
23-24 Mayıs tarihlerinde yaşanan don olayından zarar gören üreticilerin destek talepleri, bugün Ak Parti Yalvaç İlçe Teşkilatı ile online olarak bayramlaşan TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e iletildi. Sorunla ilgili bilgi alan Bilgiç, yarından itibaren dondan zarar gören üreticilere ne tür destekler verilebileceğiyle ilgili çalışma yaparak gerekli girişimlerde bulunacaklarını ifade etti.  İçinden geçtiğimiz süreçte tarımsal üretimin büyük önem taşıdığını belirten Süreyya Sadi Bilgiç, yaşanan bu doğa olayından dolayı yüzde elliye varan hasara uğrayan Yalvaç tarım alanlarında devlet tarafından yapılabilecek her türlü destek için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, konuyla ilgili olarak Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi de bilgilendirdiklerini söyledi.  Çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerini ileten Bilgiç, konunun takipçisi olacağını belirtti.
BİLGİÇ’TEN DON OLAYINDAN ETKİLENEN ÜRETİCİLERE DESTEK SÖZÜ

23-24 Mayıs tarihlerinde yaşanan don olayından zarar gören üreticilerin destek talepleri, bugün Ak Parti Yalvaç İlçe Teşkilatı ile online olarak bayramlaşan TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e iletildi.

Sorunla ilgili bilgi alan Bilgiç, yarından itibaren dondan zarar gören üreticilere ne tür destekler verilebileceğiyle ilgili çalışma yaparak gerekli girişimlerde bulunacaklarını ifade etti. 

İçinden geçtiğimiz süreçte tarımsal üretimin büyük önem taşıdığını belirten Süreyya Sadi Bilgiç, yaşanan bu doğa olayından dolayı yüzde elliye varan hasara uğrayan Yalvaç tarım alanlarında devlet tarafından yapılabilecek her türlü destek için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, konuyla ilgili olarak Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi de bilgilendirdiklerini söyledi. 

Çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerini ileten Bilgiç, konunun takipçisi olacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.