BİLGİÇ'TEN BAŞDEĞİRMEN'E ITKM TABELASI ÇAĞRISI

GÜNDEM 08.12.2019 - 16:18, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1513+ kez okundu.
 

BİLGİÇ'TEN BAŞDEĞİRMEN'E ITKM TABELASI ÇAĞRISI

BİLGİÇ'TEN BAŞDEĞİRMEN'E ITKM TABELASI ÇAĞRISI
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, ITKM'de Kadıahmetoğullarına ait ne varsa hepsi TMSF’ye geçmiştir. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e de çağrıda bulunalım. Tabelaları yerinden kaldırsın dedi. TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, BLT TURK erkanlarında Gazeteciler Tarkan Çetin ve Mustafa Baş'ın sunduğu "Gerçek Gündem" programına konuk oldu. Canlı yayında açıklamalarda bulunan Bilgiç, Belediye Başkanı Başdeğirmen'e çağrıda bulundu. Bilgiç, ITKM ile ilgili açıklamalarda bulundu.   Önümüzdeki günlerde protokol Isparta’da yapılacak. TMSF Başkanı muhittin beyin Isparta ziyareti esnasında belediye başkanımızla imzalanacak ve en kısa sürede bitirilecek. Biz 70 dükkan falan vermedik. Bakın bunlar daha önce yapılmış sözleşmeler gereği buranın yüklenici olan Kadıahmetoğulları ama şimdi TMSF’ye devrolduğu için daha önceki başkan tarafından Kadıahmetoğulları ve TMSF’ye sözleşmeyle verilmiş olan dükkanların sadece ve sadece bu işin projesinin bitmesinde teminatta kullanılmasından ibaret ve geçmiştekiler gibi yaparsanız geçen dönem başkanının yaptığı gibi verirsiniz, tapuları devredersiniz. Ama hala sonuç ortada yoksa hala orası bir çöplük harebe olarak orada duruyorsa o zaman laf söyleyebilirsiniz. O gün bizim konuşma hakkımız vardı. Ama bugün TMSF’ye o günün gibi FETÖ artıklarıyla ne olduklarıyla belli olmayanla değil TMSF’ye yapılan anlaşma sonucunda o proje tamamlandıktan sonra kimsenin burada söyleyecek bir şeyi yoktur. Ispartalı hemşerilerimiz yarın başkanımızı ve meclis üyelerimizi takdir ederler. Şahıslar geçicidir, kurumlar kalıcıdır. Kadıahmetoğullarına ait ne varsa hepsi TMSF’ye geçmiştir. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e de çağrıda bulunalım tabelaları yerinden kaldırsın" dedi. 
BİLGİÇ'TEN BAŞDEĞİRMEN'E ITKM TABELASI ÇAĞRISI

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, ITKM'de Kadıahmetoğullarına ait ne varsa hepsi TMSF’ye geçmiştir. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e de çağrıda bulunalım. Tabelaları yerinden kaldırsın dedi.

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, BLT TURK erkanlarında Gazeteciler Tarkan Çetin ve Mustafa Baş'ın sunduğu "Gerçek Gündem" programına konuk oldu. Canlı yayında açıklamalarda bulunan Bilgiç, Belediye Başkanı Başdeğirmen'e çağrıda bulundu. Bilgiç, ITKM ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Önümüzdeki günlerde protokol Isparta’da yapılacak. TMSF Başkanı muhittin beyin Isparta ziyareti esnasında belediye başkanımızla imzalanacak ve en kısa sürede bitirilecek. Biz 70 dükkan falan vermedik. Bakın bunlar daha önce yapılmış sözleşmeler gereği buranın yüklenici olan Kadıahmetoğulları ama şimdi TMSF’ye devrolduğu için daha önceki başkan tarafından Kadıahmetoğulları ve TMSF’ye sözleşmeyle verilmiş olan dükkanların sadece ve sadece bu işin projesinin bitmesinde teminatta kullanılmasından ibaret ve geçmiştekiler gibi yaparsanız geçen dönem başkanının yaptığı gibi verirsiniz, tapuları devredersiniz. Ama hala sonuç ortada yoksa hala orası bir çöplük harebe olarak orada duruyorsa o zaman laf söyleyebilirsiniz. O gün bizim konuşma hakkımız vardı. Ama bugün TMSF’ye o günün gibi FETÖ artıklarıyla ne olduklarıyla belli olmayanla değil TMSF’ye yapılan anlaşma sonucunda o proje tamamlandıktan sonra kimsenin burada söyleyecek bir şeyi yoktur.

Ispartalı hemşerilerimiz yarın başkanımızı ve meclis üyelerimizi takdir ederler. Şahıslar geçicidir, kurumlar kalıcıdır. Kadıahmetoğullarına ait ne varsa hepsi TMSF’ye geçmiştir. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e de çağrıda bulunalım tabelaları yerinden kaldırsın" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.