Bilgiç dur durak bilmiyor

SİYASET 08.10.2015 - 00:19, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1620+ kez okundu.
 

Bilgiç dur durak bilmiyor

AK Parti Isparta Milletvekili adayları seçim çalışmalarını hızlandırdı. 1 Kasım seçimleri öncesinde ilçeleri ziyaret eden vekil adayları köylere de ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor. AK Parti’de seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Milletvekili Adayı Süreyya Sadi Bilgiç, Sait Yüce, Haydar Kemal Kurt ve Gülsüm Tunçbilek Deregümü köyünde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Köyde çeşitli ziyaretlerde bulunan adaylar vatandaşın sorunlarını dinledi.   Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç burada yaptığı konuşmada, “Siyasi partilerin var oluş gereği iktidar olmaktır. Ancak gördük ki bugünkü parlamentoda sadece iktidara talip olan tek bir parti var. O da AK Parti. İnanıyorumki diğer partiler 1 Kasımda gereken cevabı alacaklardır” dedi. Milletin AK Parti’yi tanıması için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Haydar Kemal Kurt ise, “Biz yapmış olduğumuz işi kutlu bir dava olarak görüyoruz. Bu kutlu davanın teşkilat mensupları olarak bizlerseferimizi gerçekleştireceğiz. Zafer Allah’ın takdiridir. Netice ve hizmetodaklı bir seferi Isparta’mızda gerçekleştirmek istiyoruz. İnşallah 1 Kasım’da o neticeyi alacağız” diye konuştu.

AK Parti Isparta Milletvekili adayları seçim çalışmalarını hızlandırdı. 1 Kasım seçimleri öncesinde ilçeleri ziyaret eden vekil adayları köylere de ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.

AK Parti’de seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Milletvekili Adayı Süreyya Sadi Bilgiç, Sait Yüce, Haydar Kemal Kurt ve Gülsüm Tunçbilek Deregümü köyünde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Köyde çeşitli ziyaretlerde bulunan adaylar vatandaşın sorunlarını dinledi.

 

Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç burada yaptığı konuşmada, “Siyasi partilerin var oluş gereği iktidar olmaktır. Ancak gördük ki bugünkü parlamentoda sadece iktidara talip olan tek bir parti var. O da AK Parti. İnanıyorumki diğer partiler 1 Kasımda gereken cevabı alacaklardır” dedi.

Milletin AK Parti’yi tanıması için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Haydar Kemal Kurt ise, “Biz yapmış olduğumuz işi kutlu bir dava olarak görüyoruz. Bu kutlu davanın teşkilat mensupları olarak bizlerseferimizi gerçekleştireceğiz. Zafer Allah’ın takdiridir. Netice ve hizmetodaklı bir seferi Isparta’mızda gerçekleştirmek istiyoruz. İnşallah 1 Kasım’da o neticeyi alacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.