BİK Yönetim Kurulu Üyesi Erzen’den, Karahan’a ziyaret

GÜNDEM 19.11.2019 - 10:15, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1417+ kez okundu.
 

BİK Yönetim Kurulu Üyesi Erzen’den, Karahan’a ziyaret

BİK Yönetim Kurulu Üyesi Erzen’den, Karahan’a ziyaret
Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi ve Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı’da eşlik etti. BİK Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Erzen ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı, dün saat 13:00’de IGC Başkanı Şevket Karahan’ı makamında ziyaret ettiler. Isparta basını hakkında Şevket Erzen ve Osman Hakan Kiracı’ya bilgiler veren Karahan, yaşanan mesleki sorunlar hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden IGC Başkanı Karahan: “Meslek büyüklerimiz ve üstadlarımızın ziyaretleri beni ziyadesiyle mutlu etti. Yaşanılan sorunları karşılıklı olarak dile getirdik. Çözüm için görüş alışverişinde bulunduk” dedi. BİK Yönetim Kurulu Üyesi Erzen ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kiracı’da, Karahan’a çalışmalarında başarılar diledi.
BİK Yönetim Kurulu Üyesi Erzen’den, Karahan’a ziyaret

Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi ve Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı’da eşlik etti.

BİK Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Erzen ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı, dün saat 13:00’de IGC Başkanı Şevket Karahan’ı makamında ziyaret ettiler. Isparta basını hakkında Şevket Erzen ve Osman Hakan Kiracı’ya bilgiler veren Karahan, yaşanan mesleki sorunlar hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden IGC Başkanı Karahan: “Meslek büyüklerimiz ve üstadlarımızın ziyaretleri beni ziyadesiyle mutlu etti. Yaşanılan sorunları karşılıklı olarak dile getirdik. Çözüm için görüş alışverişinde bulunduk” dedi. BİK Yönetim Kurulu Üyesi Erzen ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kiracı’da, Karahan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.