BİK Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

GÜNDEM 18.11.2020 - 23:38, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1224+ kez okundu.
 

BİK Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

BİK Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
Basın İlan Kurumu Genel Kurulu’nun 30. dönem 6. toplantısı Çarşamba günü yapıldı. Toplantıya Isparta Gazeteciler Cemiyeti ve BİK Genel Kurul üyesi Şevket Karahan’da görüntülü sistem aracılığıyla katıldı.   İstanbul Cevizlibağ’da bulunan Genel Müdürlük binasında yapılan Genel Kurul Toplantısı, Basın, Hükümet ve Tarafsızlar grubundan toplam 36 üyenin, 6’sı hazır, 26 üyesinin de görüntülü sistemler aracılığıyla katılımı sağlanarak gerçekleştirildi. Açılış-yoklama ve Başkanlık Divanı seçiminin ardından, Yönetim Kurulu Üçüncü Dönem Durum Raporu, Yönetim Kurulu teklifleri ile Denetçiler Raporu hakkında özet sunumlar yapıldı ve diğer gündem maddelerine geçildi.   Genel Kurulda yapılan müzakereler neticesinde, Kurumun Durum Raporunun Oylanması, Denetçiler Kurulu Raporunun Oylanması ve Yönetim Kurulunun teklifleri Genel Kurulda oy birliği ile karara bağlandı. Bir sonraki Genel Kurul Toplantısının tarihi 17-19 Şubat 2021 olarak belirlendi. Yeni üyelerin katılımı ile yapılacak toplantının tarihi ise 20 Şubat 2021 olarak kararlaştırıldı. KARAHAN’DAN YEREL MEDYA İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME Toplantı sonrası açıklama yapan BİK Genel Kurul Üyesi ve Isparta Gazeteciler Başkanı Şevket Karahan yerel basını ilgilendiren şu açıklamayı yaptı: “Pandemi sürece yaşadığımız şu günlerde son çıkan kısıtlamaların, yayınların akışını şimdilik etkilemeyeceği düşünüldüğünden dolayı her hangi bir kısa çalışma yapılmayacağı karara bağlanmıştır. İlerleyen süreçte kısıtlamaların seyrine göre genel kurul tarafından yönetim kuruluna yetki verildi. Özellikle yerel basını ilgilendiren resmi ilan fiyat tarifesini yüzde 20 artış yapılması talebi konuşuldu. Bu istek genel kurul kararı olarak kabul edildi. Karar Cumhurbaşkanlığına sunulacak” dedi.
BİK Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Basın İlan Kurumu Genel Kurulu’nun 30. dönem 6. toplantısı Çarşamba günü yapıldı. Toplantıya Isparta Gazeteciler Cemiyeti ve BİK Genel Kurul üyesi Şevket Karahan’da görüntülü sistem aracılığıyla katıldı.

 

İstanbul Cevizlibağ’da bulunan Genel Müdürlük binasında yapılan Genel Kurul Toplantısı, Basın, Hükümet ve Tarafsızlar grubundan toplam 36 üyenin, 6’sı hazır, 26 üyesinin de görüntülü sistemler aracılığıyla katılımı sağlanarak gerçekleştirildi. Açılış-yoklama ve Başkanlık Divanı seçiminin ardından, Yönetim Kurulu Üçüncü Dönem Durum Raporu, Yönetim Kurulu teklifleri ile Denetçiler Raporu hakkında özet sunumlar yapıldı ve diğer gündem maddelerine geçildi.

 

Genel Kurulda yapılan müzakereler neticesinde, Kurumun Durum Raporunun Oylanması, Denetçiler Kurulu Raporunun Oylanması ve Yönetim Kurulunun teklifleri Genel Kurulda oy birliği ile karara bağlandı. Bir sonraki Genel Kurul Toplantısının tarihi 17-19 Şubat 2021 olarak belirlendi. Yeni üyelerin katılımı ile yapılacak toplantının tarihi ise 20 Şubat 2021 olarak kararlaştırıldı. KARAHAN’DAN YEREL MEDYA İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

Toplantı sonrası açıklama yapan BİK Genel Kurul Üyesi ve Isparta Gazeteciler Başkanı Şevket Karahan yerel basını ilgilendiren şu açıklamayı yaptı: “Pandemi sürece yaşadığımız şu günlerde son çıkan kısıtlamaların, yayınların akışını şimdilik etkilemeyeceği düşünüldüğünden dolayı her hangi bir kısa çalışma yapılmayacağı karara bağlanmıştır. İlerleyen süreçte kısıtlamaların seyrine göre genel kurul tarafından yönetim kuruluna yetki verildi. Özellikle yerel basını ilgilendiren resmi ilan fiyat tarifesini yüzde 20 artış yapılması talebi konuşuldu. Bu istek genel kurul kararı olarak kabul edildi. Karar Cumhurbaşkanlığına sunulacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.