Beykent Üniversitesi 18 öğretim üyesi alacak

GÜNDEM 14.02.2021 - 21:07, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1898+ kez okundu.
 

Beykent Üniversitesi 18 öğretim üyesi alacak

Beykent Üniversitesi 18 öğretim üyesi alacak
BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,  Üniversitemize  2547  sayılı  Yükseköğretim  Kanunu  ile  "Öğretim  Üyeliğine  Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği” hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük   hakları   yönünden   4857   sayılı   İş   Kanunu   hükümlerine   tabi   Meslek   Yüksekokulu, Mühendislik  -  Mimarlık  Fakültesi,  Sağlık  Bilimleri  Yüksekokulu  İktisadi  ve  İdari  Bilimler Fakültesi,  Güzel  Sanatlar  Fakültesi,  Tıp  Fakültesi  ve  Fen  Edebiyat  Fakültesi  bünyesine  çeşitli alanlarda; 18 Öğretim Üyesi alınacaktır. İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır. İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Beykent Üniversitesi 18 öğretim üyesi alacak

BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,

 Üniversitemize  2547  sayılı  Yükseköğretim  Kanunu  ile  "Öğretim  Üyeliğine  Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği” hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük   hakları   yönünden   4857   sayılı   İş   Kanunu   hükümlerine   tabi   Meslek   Yüksekokulu, Mühendislik  -  Mimarlık  Fakültesi,  Sağlık  Bilimleri  Yüksekokulu  İktisadi  ve  İdari  Bilimler Fakültesi,  Güzel  Sanatlar  Fakültesi,  Tıp  Fakültesi  ve  Fen  Edebiyat  Fakültesi  bünyesine  çeşitli alanlarda; 18 Öğretim Üyesi alınacaktır. İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır.

İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.