Beyaz Umut

YAŞAM 06.12.2015 - 17:02, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1900+ kez okundu.
 

Beyaz Umut

Türkiye'nin en önemli 5 kayak merkezi arasında yer alan Davraz dağı'nda umut...
Türkiye'nin en önemli 5 kayak merkezi arasında yer alan Davraz dağı'nda umut... Yılın ilk karı turizm sezonunun erken başlangıcı umut yarattı. 2 Bin 635 Rakımlı Davraz Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde kar yağışının devam etmesi bekleniyor. Kar kalitesi, Kuzey ve Alp Disiplini'ne uygun pistleri ve diğer avantajlar sonucu sadece Türkiye değil Avrupa'nın da çekim merkezi olan Davraz Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde verimli bir sezon beklentisi yükseldi.  
Türkiye'nin en önemli 5 kayak merkezi arasında yer alan Davraz dağı'nda umut...
Türkiye'nin en önemli 5 kayak merkezi arasında yer alan Davraz dağı'nda umut...

Yılın ilk karı turizm sezonunun erken başlangıcı umut yarattı. 2 Bin 635 Rakımlı Davraz Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde kar yağışının devam etmesi bekleniyor. Kar kalitesi, Kuzey ve Alp Disiplini'ne uygun pistleri ve diğer avantajlar sonucu sadece Türkiye değil Avrupa'nın da çekim merkezi olan Davraz Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde verimli bir sezon beklentisi yükseldi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.