BESLENME ÇANTANIZI BİZ HAZIRLIYORUZ

09.09.2019 - 21:36, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2436+ kez okundu.
 

BESLENME ÇANTANIZI BİZ HAZIRLIYORUZ

BESLENME ÇANTANIZI BİZ HAZIRLIYORUZ
Okul çağında beslenme öğrenme ile doğrudan ilişkilidir. Yapılan çalışmalarda yetersiz ve dengesiz beslenen çocukların iyi beslenen yaşıtlarına göre okula daha geç başladıkları, okul sürecince başarılı olamadıkları, sınavlarda cevap verme sürelerinin uzadığı, yorgun ve anemik oldukları görülmüştür. Mide kapasiteleri küçük olan çocuklar sadece ana öğünlerle beslenerek günlük enerji ihtiyaçlarını karşılayamazlar ve atıştırmalıklara ihtiyaç duyarlar. Günün büyük bir bölümünü dışarda geçiren çocuklar için sağlıksız atıştırmalıklara ulaşmak kolaydır. Ancak ara öğünlerin yani çocuklar için atıştırmalıkların doğru seçilmesi önemlidir. Okul dönemi çocukları arasında okula beslenme çantası getirme alışkanlığı çok yaygındır. Ancak, beslenme çantalarının sağlıklı ve dengeli bir şekilde hazırlanmadığı yapılan çalışmalarca gözlenmiştir. İşte bu yüzden Formula diyet mutfak olarak beslenme çantalarını diyetisyen kontrolünde sağlıklı ve büyüme gelişmeye uygun olarak hazırlıyoruz.
BESLENME ÇANTANIZI BİZ HAZIRLIYORUZ

Okul çağında beslenme öğrenme ile doğrudan ilişkilidir. Yapılan çalışmalarda yetersiz ve dengesiz beslenen çocukların iyi beslenen yaşıtlarına göre okula daha geç başladıkları, okul sürecince başarılı olamadıkları, sınavlarda cevap verme sürelerinin uzadığı, yorgun ve anemik oldukları görülmüştür. Mide kapasiteleri küçük olan çocuklar sadece ana öğünlerle beslenerek günlük enerji ihtiyaçlarını karşılayamazlar ve atıştırmalıklara ihtiyaç duyarlar.

Günün büyük bir bölümünü dışarda geçiren çocuklar için sağlıksız atıştırmalıklara ulaşmak kolaydır. Ancak ara öğünlerin yani çocuklar için atıştırmalıkların doğru seçilmesi önemlidir. Okul dönemi çocukları arasında okula beslenme çantası getirme alışkanlığı çok yaygındır. Ancak, beslenme çantalarının sağlıklı ve dengeli bir şekilde hazırlanmadığı yapılan çalışmalarca gözlenmiştir. İşte bu yüzden Formula diyet mutfak olarak beslenme çantalarını diyetisyen kontrolünde sağlıklı ve büyüme gelişmeye uygun olarak hazırlıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.