Berat Albayrak: EYT GÜNDEMİMİZDE YOK

GÜNDEM 08.10.2019 - 12:45, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1326+ kez okundu.
 

Berat Albayrak: EYT GÜNDEMİMİZDE YOK

Berat Albayrak: EYT GÜNDEMİMİZDE YOK
  Ak Parti'nin Kızılcahamam kampında, emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili gelen sorulara Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışma da yok" yanıtını verdi   Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili gelen sorulara Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışma da yok" yanıtını verdi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Ak Parti'nin Kızılcahamam kampında yaptığı sunumların ardından milletvekillerinden en çok gelen soru Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili oldu. Albayrak, sorulara "EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışma da yok" diye yanıt verdi. Albayrak'ın, sunumunda, "Seçimlerin yenilenmesi ve ekonomik saldırılar olmasaydı bugün ekonomideki veriler bizim istediğimiz noktada olacaktı. Ama çalışmalarımızı yaptık. En kısa sürede özellikle işsizlikte pozitif adımlar olacak" dediği öğrenildi.
Berat Albayrak: EYT GÜNDEMİMİZDE YOK

 

Ak Parti'nin Kızılcahamam kampında, emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili gelen sorulara Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışma da yok" yanıtını verdi

 

Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili gelen sorulara Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışma da yok" yanıtını verdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Ak Parti'nin Kızılcahamam kampında yaptığı sunumların ardından milletvekillerinden en çok gelen soru Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili oldu.

Albayrak, sorulara "EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışma da yok" diye yanıt verdi.

Albayrak'ın, sunumunda, "Seçimlerin yenilenmesi ve ekonomik saldırılar olmasaydı bugün ekonomideki veriler bizim istediğimiz noktada olacaktı. Ama çalışmalarımızı yaptık. En kısa sürede özellikle işsizlikte pozitif adımlar olacak" dediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.