Ben tabanın ve halkın istekleri ve beklentileri doğrultusunda hareket ettim

SİYASET 14.07.2016 - 00:12, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2344+ kez okundu.
 

Ben tabanın ve halkın istekleri ve beklentileri doğrultusunda hareket ettim

Ben tabanın ve halkın istekleri ve beklentileri doğrultusunda hareket ettim
MHP'de 1 Kasım seçimlerinden sonra başlayan değişim ve yenilik hareketinin içerisinde yer alan Isparta Milletvekili Nuri Okutan,  önemli açıklamalarda bulundu.  İl Başkanı İsa Yalçın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydınla 'istişare yapılmadığına ilişkin' tepkisel açıklamasını değerlendiren Okutan, "istişare yapmadan böyle bir hareket mümkün müdür? Anket mi yapacaktım. Ben tabanın ve halkın istekleri ve beklentileri doğrultusunda hareket ettim" dedi. İl Başkanı, Belediye Başkanın kendisine yönelik tepkisel açıklamayı değerlendiren Okutan, şöyle dedi:                 " İstişare etmemem gibi bir şey söz konusu olabilir mi. Anket mi yapacaktım? Ben daha fazla konuşarak arkadaşlarımı zor durumda bırakmak istemem. Bu açıklama yapıldı. Ben böyle bir açıklama yapılmasın istemiştim. Böyle bir açıklama yapılacaksa genel merkez yapmalı. Çünkü ben arkadaşlarımı zor durumda bırakacak bir şey yapmadım. Belediye meclis üyeleri dahil, sayın Başkanın kendisinin birtakım açıklamaları var, parti yönetiminden arkadaşlarımızın konuşmaları var. 12 delegeyiz ben dahil 9'u kongreye katılmış durumda. Biz arkadaşlarımızla tabiatı itibariyle istişareler yapıyoruz ve yaptıkta. Bunu daha fazla büyütmeye gerek yok. Bence yapılmaması daha doğruydu. Ama yapıldı. Belki zor durumda kalmışlardır. Ben bu olayı büyütmüyorum. Sayın Belediye Başkanımız bizim abimiz, bizim il başkanımız uzun yıllar partimizin il başkanı. Hakkımız ve hukukumuz var. Ocak başkanımız sevdiğimiz bir kardeşim, itibar ettiğim bir kardeşim. Sıcağı sıcağına bir takım açıklamalar yapılmış olabilir. Bu süreç içerisinde büyütülmemesi gerektiğini düşünüyorum. Sadece partili yetkililerle değil, üyelerimizle konuşuyoruz. Bütün arkadaşlarımızın düşüncelerini alıyorum, sürekli iletişim içindeyiz. 'Bu işi oylayalım' diyecek bir halimiz yok. Tabanın önemli bir kısmı değişim hareketine katılmış durumda. Ben de tabanın bu eğilimi yönde hareket etme kararı aldım.                 O tarihten sonra hiç genel başkanla karşılaşmadım. Buna benzer eğilimleri ve düşünceleri 1 Kasım'dan sonra seçim bölgemde dolaşarak notlar aldım. Merkez ilçe dahil tüm yönetim kademelerinden notlar aldım. Bunu bir rapora bağladım ve sayın genel başkana sundum. Sunum sırasında da bazı sözlü görüşlerim oldu. Daha sonra da değerlendirmelerim hep oldu. Genel Başkan yardımcılarımıza ilettim. Bayram kutlaması olayı yaşadık. Nasıl açıklayacağız bu tür tavırları. Ben şahsen zorlanıyorum. 
Ben tabanın ve halkın istekleri ve beklentileri doğrultusunda hareket ettim

MHP'de 1 Kasım seçimlerinden sonra başlayan değişim ve yenilik hareketinin içerisinde yer alan Isparta Milletvekili Nuri Okutan,  önemli açıklamalarda bulundu.

 İl Başkanı İsa Yalçın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydınla 'istişare yapılmadığına ilişkin' tepkisel açıklamasını değerlendiren Okutan, "istişare yapmadan böyle bir hareket mümkün müdür? Anket mi yapacaktım. Ben tabanın ve halkın istekleri ve beklentileri doğrultusunda hareket ettim" dedi.

İl Başkanı, Belediye Başkanın kendisine yönelik tepkisel açıklamayı değerlendiren Okutan, şöyle dedi:

                " İstişare etmemem gibi bir şey söz konusu olabilir mi. Anket mi yapacaktım? Ben daha fazla konuşarak arkadaşlarımı zor durumda bırakmak istemem. Bu açıklama yapıldı. Ben böyle bir açıklama yapılmasın istemiştim. Böyle bir açıklama yapılacaksa genel merkez yapmalı. Çünkü ben arkadaşlarımı zor durumda bırakacak bir şey yapmadım. Belediye meclis üyeleri dahil, sayın Başkanın kendisinin birtakım açıklamaları var, parti yönetiminden arkadaşlarımızın konuşmaları var. 12 delegeyiz ben dahil 9'u kongreye katılmış durumda. Biz arkadaşlarımızla tabiatı itibariyle istişareler yapıyoruz ve yaptıkta. Bunu daha fazla büyütmeye gerek yok. Bence yapılmaması daha doğruydu. Ama yapıldı. Belki zor durumda kalmışlardır. Ben bu olayı büyütmüyorum. Sayın Belediye Başkanımız bizim abimiz, bizim il başkanımız uzun yıllar partimizin il başkanı. Hakkımız ve hukukumuz var. Ocak başkanımız sevdiğimiz bir kardeşim, itibar ettiğim bir kardeşim. Sıcağı sıcağına bir takım açıklamalar yapılmış olabilir. Bu süreç içerisinde büyütülmemesi gerektiğini düşünüyorum. Sadece partili yetkililerle değil, üyelerimizle konuşuyoruz. Bütün arkadaşlarımızın düşüncelerini alıyorum, sürekli iletişim içindeyiz. 'Bu işi oylayalım' diyecek bir halimiz yok. Tabanın önemli bir kısmı değişim hareketine katılmış durumda. Ben de tabanın bu eğilimi yönde hareket etme kararı aldım.

                O tarihten sonra hiç genel başkanla karşılaşmadım. Buna benzer eğilimleri ve düşünceleri 1 Kasım'dan sonra seçim bölgemde dolaşarak notlar aldım. Merkez ilçe dahil tüm yönetim kademelerinden notlar aldım. Bunu bir rapora bağladım ve sayın genel başkana sundum. Sunum sırasında da bazı sözlü görüşlerim oldu. Daha sonra da değerlendirmelerim hep oldu. Genel Başkan yardımcılarımıza ilettim. Bayram kutlaması olayı yaşadık. Nasıl açıklayacağız bu tür tavırları. Ben şahsen zorlanıyorum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.