BEN SENİ ALIP GÖTÜRMEYE GELDİM!

YAŞAM 08.12.2015 - 14:43, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2625+ kez okundu.
 

BEN SENİ ALIP GÖTÜRMEYE GELDİM!

Zuhal Topal'la İzdivaç programına katılan Mehmet, Hanife Hanım'a talip oldu. Paravan açılmadan önce Hanife Hanım'a kendini anlatan ve sorularına cevap veren Mehmet, söyledikleri ile stüdyo ve ekranları başındaki seyircilerden tam not aldı. Hanife Hanım'ın kıskanç mısınız? sorusuna cevap veren Mehmet, yerine göre kıskanç olduğu ve sinemaya gittiğinde eşinin yanına başka bir erkeğin oturmasından rahatsız olacağını söyledi. Bunun üzerine ise "Sinema salonu bile kapattırırım. Gerekirse evimizi sinema yaparım. Benim için para en son sırada gelir" dedi. Talip olduğu Hanife Hanım'ı götürmek için geldiğini anlatan Mehmet, kendisini para ile ilgili sorulan sorulara ise biraz sinirlendi. Hatta programın sonuna doğru ilginç bir çıkışta bulundu. Hanife Hanım ise paravanın açılmasının ardından çay içme davetinde bulundu. İŞTE O PROGRAMIN VİDEOSU NOT: 1 SAAT 28. DAKİKADAN İTİBAREN İZLEYEBİLİRSİNİZ.  

Zuhal Topal'la İzdivaç programına katılan Mehmet, Hanife Hanım'a talip oldu. Paravan açılmadan önce Hanife Hanım'a kendini anlatan ve sorularına cevap veren Mehmet, söyledikleri ile stüdyo ve ekranları başındaki seyircilerden tam not aldı.

Hanife Hanım'ın kıskanç mısınız? sorusuna cevap veren Mehmet, yerine göre kıskanç olduğu ve sinemaya gittiğinde eşinin yanına başka bir erkeğin oturmasından rahatsız olacağını söyledi. Bunun üzerine ise "Sinema salonu bile kapattırırım. Gerekirse evimizi sinema yaparım. Benim için para en son sırada gelir" dedi.

Talip olduğu Hanife Hanım'ı götürmek için geldiğini anlatan Mehmet, kendisini para ile ilgili sorulan sorulara ise biraz sinirlendi. Hatta programın sonuna doğru ilginç bir çıkışta bulundu.

Hanife Hanım ise paravanın açılmasının ardından çay içme davetinde bulundu.

İŞTE O PROGRAMIN VİDEOSU

NOT: 1 SAAT 28. DAKİKADAN İTİBAREN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.