BEN BİR DAHA İKİNCİ ADAM OLMAK İSTEMİYORUM

GÜNDEM 11.08.2020 - 23:27, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2814+ kez okundu.
 

BEN BİR DAHA İKİNCİ ADAM OLMAK İSTEMİYORUM

BEN BİR DAHA İKİNCİ ADAM OLMAK İSTEMİYORUM
  Blt Türk Televizyonunda yayınlanan Levent Doğan’la Spor Vakti programına telefonla katılan Isparta32spor 2. Başkanı Galip Küçükyaman  kulüp başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Isparta32spor 2. Başkanı Küçükyaman canlı yayında şunları söyledi; ‘Benim derdim Ispartaspor’un 3. Ligde başarılı olması. Takımın buraya gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu işin mimarı Süreyya bey. Hepimizin emeği var burada. 2 yıldır ikinci başkanlığı yapıyorum. Bu hepimizin başarısıdır. Birinci başarı Süreyya beyin bunu hiç unutmayalım. Benim derdim kalan 4 maçı oynayalım şampiyonluğu söke söke almaktı ancak virüs çıktı bu olmadı. Yine de 3. Lige çıktık. Bu saatten sonra başkan kim oldu, yönetimde kim kaldı onun derdinde değilim. Ispartaspor 3. ligde kesinlikle kalmalı ama 3. lig yeterli değil.  Biz Atakan başkanla bir şeyler konuştuk. Atakan başkanın bana söylediği bir şey var; bu takım şampiyon olsa da BAL’da kalsa da başkan sensin, bende senin yanında ikinci başkan olarak devam edeceğim, bana verdiğin desteği ben de sana vereceğim diye sözü var idi. Ben ikinci adam olmak kesinlikle istemiyorum. Ben talibim, bu takımı alacağım. Vermezlerse yönetimde olmayacağım ama takıma destek vereceğim. Bu takım 2. lige çıkmalı. Bu benimle çıkar, Atakan başkanla veya birileriyle çıkar. İlle de alacağım derdinde değişim. Bana görev düşerse ben bu takıma adayım.  Bu takım buraya kadar geldi ama neler çekildi bunu sadece bizler biliyoruz. 1 puan farka kendiliğinden gelmedi. 4-5.haftada 8 puan fark açıldı takımın başında kimse kalmamıştı. Takımı bana verirlerse talibim, vermezlerse de kimseye gücenmiyorum. Herkese teşekkür ediyorum.  2 yıldır ikinci adamım. Bu işe çok emek verdik. Ben bir daha ikinci adam olmak istemiyorum. Bana verilen sözler vardı herkes sözünde dursun. Olmazsa yönetime girmeyeceğim ama takıma destek vereceğim.’  
BEN BİR DAHA İKİNCİ ADAM OLMAK İSTEMİYORUM

 

Blt Türk Televizyonunda yayınlanan Levent Doğan’la Spor Vakti programına telefonla katılan Isparta32spor 2. Başkanı Galip Küçükyaman  kulüp başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Isparta32spor 2. Başkanı Küçükyaman canlı yayında şunları söyledi;
‘Benim derdim Ispartaspor’un 3. Ligde başarılı olması. Takımın buraya gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu işin mimarı Süreyya bey. Hepimizin emeği var burada. 2 yıldır ikinci başkanlığı yapıyorum. Bu hepimizin başarısıdır. Birinci başarı Süreyya beyin bunu hiç unutmayalım. Benim derdim kalan 4 maçı oynayalım şampiyonluğu söke söke almaktı ancak virüs çıktı bu olmadı. Yine de 3. Lige çıktık. Bu saatten sonra başkan kim oldu, yönetimde kim kaldı onun derdinde değilim. Ispartaspor 3. ligde kesinlikle kalmalı ama 3. lig yeterli değil. 
Biz Atakan başkanla bir şeyler konuştuk. Atakan başkanın bana söylediği bir şey var; bu takım şampiyon olsa da BAL’da kalsa da başkan sensin, bende senin yanında ikinci başkan olarak devam edeceğim, bana verdiğin desteği ben de sana vereceğim diye sözü var idi. Ben ikinci adam olmak kesinlikle istemiyorum. Ben talibim, bu takımı alacağım. Vermezlerse yönetimde olmayacağım ama takıma destek vereceğim. Bu takım 2. lige çıkmalı. Bu benimle çıkar, Atakan başkanla veya birileriyle çıkar. İlle de alacağım derdinde değişim. Bana görev düşerse ben bu takıma adayım. 
Bu takım buraya kadar geldi ama neler çekildi bunu sadece bizler biliyoruz. 1 puan farka kendiliğinden gelmedi. 4-5.haftada 8 puan fark açıldı takımın başında kimse kalmamıştı. Takımı bana verirlerse talibim, vermezlerse de kimseye gücenmiyorum. Herkese teşekkür ediyorum. 


2 yıldır ikinci adamım. Bu işe çok emek verdik. Ben bir daha ikinci adam olmak istemiyorum. Bana verilen sözler vardı herkes sözünde dursun. Olmazsa yönetime girmeyeceğim ama takıma destek vereceğim.’

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.