BELMAŞ’A AİT TÜM HİSSELERİ BELEDİYE ALACAK

GÜNDEM 08.11.2020 - 23:48, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1402+ kez okundu.
 

BELMAŞ’A AİT TÜM HİSSELERİ BELEDİYE ALACAK

BELMAŞ’A AİT TÜM HİSSELERİ BELEDİYE ALACAK
Isparta Belediyesi Şirketlerinden olan BELMAŞ A.Ş’deki Atabey ve Sav Belediyeleri ile İl Özel İdaresi’nin hisselerini Belediye satın alacak. Böylece, BELMAŞ A.Ş.’nin tamamı Belediyenin olacak.   Belediye Meclisi’nin ‘Bütçe Ayı’ olarak bilinen Kasım ayı toplantıları devam ediyor. Belediye Meclis salonunda saat 14.30’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen söz konusu toplantıların Cuma günkü bölümünde gündemdeki maddelerin ikisi hariç diğerleri görüşülerek karara bağlandı.  BELMAŞ’A AİT TÜM HİSSELERİ BELEDİYE ALACAK Bu doğrultuda; gündeminin sekizinci maddesinde bulunan BELMAŞ A.Ş’de ortaklıkları bulunan Atabey Belediyesi, Sav Belediyesi ve Isparta İl Özel İdaresinin hisselerinin tamamının satın alınarak Isparta Belediyesi adına satın alınmasının görüşmeleri konusunda Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan rapor, Komisyon Başkanı Fahretdin Gözgün tarafından okundu. GÖREVLENDİRMEDE TEK YETKİLİ BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN OLACAK Söz konusu raporda; “BELMAŞ A.Ş’de ortaklıkları bulunan Atabey Belediyesi, Sav Belediyesi ve Isparta İl Özel İdaresinin hisselerinin tamamının satın alınarak Isparta Belediyesi adına satın alınması ve her türlü işlemleri gerçekleştirecek kişi veya kişileri yetkilendirmeye Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in yetkili kılınmasına, ayrıca, Belediye Başkanı tarafından görevlendirilecek personelinde yetkili kılınması komisyonumuzca uygun bulunmuştur” denildi. OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen daha sonra söz konusu komisyon raporunu meclis üyelerinin onayına sundu ve rapor oy birliği ile kabul edilerek meclisten geçti.
BELMAŞ’A AİT TÜM HİSSELERİ BELEDİYE ALACAK

Isparta Belediyesi Şirketlerinden olan BELMAŞ A.Ş’deki Atabey ve Sav Belediyeleri ile İl Özel İdaresi’nin hisselerini Belediye satın alacak. Böylece, BELMAŞ A.Ş.’nin tamamı Belediyenin olacak.

 

Belediye Meclisi’nin ‘Bütçe Ayı’ olarak bilinen Kasım ayı toplantıları devam ediyor. Belediye Meclis salonunda saat 14.30’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen söz konusu toplantıların Cuma günkü bölümünde gündemdeki maddelerin ikisi hariç diğerleri görüşülerek karara bağlandı. 

BELMAŞ’A AİT TÜM

HİSSELERİ BELEDİYE ALACAK

Bu doğrultuda; gündeminin sekizinci maddesinde bulunan BELMAŞ A.Ş’de ortaklıkları bulunan Atabey Belediyesi, Sav Belediyesi ve Isparta İl Özel İdaresinin hisselerinin tamamının satın alınarak Isparta Belediyesi adına satın alınmasının görüşmeleri konusunda Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan rapor, Komisyon Başkanı Fahretdin Gözgün tarafından okundu.

GÖREVLENDİRMEDE TEK YETKİLİ

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN OLACAK

Söz konusu raporda; “BELMAŞ A.Ş’de ortaklıkları bulunan Atabey Belediyesi, Sav Belediyesi ve Isparta İl Özel İdaresinin hisselerinin tamamının satın alınarak Isparta Belediyesi adına satın alınması ve her türlü işlemleri gerçekleştirecek kişi veya kişileri yetkilendirmeye Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in yetkili kılınmasına, ayrıca, Belediye Başkanı tarafından görevlendirilecek personelinde yetkili kılınması komisyonumuzca uygun bulunmuştur” denildi.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen daha sonra söz konusu komisyon raporunu meclis üyelerinin onayına sundu ve rapor oy birliği ile kabul edilerek meclisten geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.