Belediye ve İl Genel Meclisi bugün toplanıyor

GÜNDEM 02.12.2019 - 11:27, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1410+ kez okundu.
 

Belediye ve İl Genel Meclisi bugün toplanıyor

Belediye ve İl Genel Meclisi bugün toplanıyor
Belediye Meclisi ile İl Genel Meclisi’nin Aralık ayı ilk toplantıları bugün yapılacak. Her iki toplantı da saat 14.00’te başlayacak.   Belediye ve İl Genel Meclisleri aylık mutat toplantılarına bugünden itibaren başlayacaklar. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında bugün saat 14.00’de başlayacak olan Belediye Meclisinin gündeminde 9 ayrı madde bulunuyor.   Öte yandan İl Genel Meclisinin Aralık ayı toplantıları da bugün başlıyor. 2 Aralık Pazartesi günü yani bugün saat 14.00’de Meclis Başkanı Serkan Keskin Başkanlığında başlayacak olan İl Genel Meclisi Aralık Ayı toplantı gündeminde 23 ayrı madde bulunuyor. Gerek Belediye Meclisi gerek İl Genel Meclisi toplantıları 5 gün sürecek ve 6 Aralık Cuma günü sona erecek.
Belediye ve İl Genel Meclisi bugün toplanıyor

Belediye Meclisi ile İl Genel Meclisi’nin Aralık ayı ilk toplantıları bugün yapılacak. Her iki toplantı da saat 14.00’te başlayacak.
 
Belediye ve İl Genel Meclisleri aylık mutat toplantılarına bugünden itibaren başlayacaklar.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında bugün saat 14.00’de başlayacak olan Belediye Meclisinin gündeminde 9 ayrı madde bulunuyor.
 
Öte yandan İl Genel Meclisinin Aralık ayı toplantıları da bugün başlıyor. 2 Aralık Pazartesi günü yani bugün saat 14.00’de Meclis Başkanı Serkan Keskin Başkanlığında başlayacak olan İl Genel Meclisi Aralık Ayı toplantı gündeminde 23 ayrı madde bulunuyor. Gerek Belediye Meclisi gerek İl Genel Meclisi toplantıları 5 gün sürecek ve 6 Aralık Cuma günü sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.