BELEDİYE'DEN KURBAN KESİM HİZMETİ

GÜNDEM 22.07.2019 - 14:49, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2683+ kez okundu.
 

BELEDİYE'DEN KURBAN KESİM HİZMETİ

BELEDİYE'DEN KURBAN KESİM HİZMETİ
   Isparta Belediyesi sosyal faaliyetlerini üst noktaya taşıyor. Belediye yaşlı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara evde kişisel bakım hizmetlerine başlarken, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde de yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. Belediye bu kapsamda kurbanlıklarını alan ancak kesemeyecek durumda olan yaşlı, engelli ve buna benzer mazereti bulunanların kurbanlarını bayramın ilk günü kesecek. Bu noktada bugüne kadar yapılan belirlemeler sonrasında, kurban kesim ekibi oluşturuldu. Böylece kurbanını kesemeyen ve birkaç gün beklemek zorunda kalan vatandaşların kurbanları bayramın ilk günü belediye ekiplerince kesilmiş olacak. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediye olarak sosyal çalışmaları üst seviyelere ulaştırdıklarını dile getirdi. Bu çalışmalardan birisinin de Kurban Bayramına yönelik olduğunu aktaran Başkan Başdeğirmen şunları söyledi: “Bu Kurban Bayramında kurbanlarını kesemeyecek yaşlılarımız, engellilerimiz gibi mazereti bulunan vatandaşlarımız bizlere isimlerini yazdırsınlar. Muhtarlık kanalıyla isimler geldi, bu vatandaşlarımızın kurbanlarının kesimi noktasında ekipleri şimdiden hazırladık. Bu vatandaşlarımızın kurbanları bayramın ilk günü kesilmiş olacak. Belki de komşuları kurbanlarını kesmeden kendilerinin ki kesilmiş olacak. Bu yıl bu hizmeti veriyoruz. Vatandaşlarımıza faydalı olacak her çalışmayı istişare ile elbirliği güç birliği ile sonuca ulaştırıyoruz. Gelecek yıllarda çok daha güzel çalışmaları hep birlikte yapacağız”
BELEDİYE'DEN KURBAN KESİM HİZMETİ

 

 Isparta Belediyesi sosyal faaliyetlerini üst noktaya taşıyor. Belediye yaşlı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara evde kişisel bakım hizmetlerine başlarken, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde de yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. Belediye bu kapsamda kurbanlıklarını alan ancak kesemeyecek durumda olan yaşlı, engelli ve buna benzer mazereti bulunanların kurbanlarını bayramın ilk günü kesecek.

Bu noktada bugüne kadar yapılan belirlemeler sonrasında, kurban kesim ekibi oluşturuldu. Böylece kurbanını kesemeyen ve birkaç gün beklemek zorunda kalan vatandaşların kurbanları bayramın ilk günü belediye ekiplerince kesilmiş olacak.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediye olarak sosyal çalışmaları üst seviyelere ulaştırdıklarını dile getirdi. Bu çalışmalardan birisinin de Kurban Bayramına yönelik olduğunu aktaran Başkan Başdeğirmen şunları söyledi:

“Bu Kurban Bayramında kurbanlarını kesemeyecek yaşlılarımız, engellilerimiz gibi mazereti bulunan vatandaşlarımız bizlere isimlerini yazdırsınlar. Muhtarlık kanalıyla isimler geldi, bu vatandaşlarımızın kurbanlarının kesimi noktasında ekipleri şimdiden hazırladık. Bu vatandaşlarımızın kurbanları bayramın ilk günü kesilmiş olacak. Belki de komşuları kurbanlarını kesmeden kendilerinin ki kesilmiş olacak. Bu yıl bu hizmeti veriyoruz. Vatandaşlarımıza faydalı olacak her çalışmayı istişare ile elbirliği güç birliği ile sonuca ulaştırıyoruz. Gelecek yıllarda çok daha güzel çalışmaları hep birlikte yapacağız”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.