Belediye Bersonelinin "Banka promosyonları bin 600 TL'den, 2.600 TL'ye çıkarıldı"

GÜNDEM 19.08.2019 - 16:13, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1862+ kez okundu.
 

Belediye Bersonelinin "Banka promosyonları bin 600 TL'den, 2.600 TL'ye çıkarıldı"

Belediye Bersonelinin "Banka promosyonları bin 600 TL'den, 2.600 TL'ye çıkarıldı"
BAŞDEĞİRMEN’DEN PROMOSYON MÜJDESİ Belediye personelinin "Banka promosyonları bin 600 TL'den, 2.600 TL'ye çıkarıldı" Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen personeli ile yaptığı bayramlaşma programında bir müjde verdi. Başdeğirmen'in verdiği müjde salonda alkış tufanına neden oldu. Bu müjde belediye personelinin alacağı banka promosyonlarıyla ilgiliydi.   Başkan Başdeğirmen, bir müjde verdi. Geçen dönem bin 600 TL kişi başı para alınmış şuanda yapmış olduğumuz anlaşma ile kişi başı 2 bin 600 TL yeni promosyonlarınızda hayırlı olsun arkadaşlar.   Beleiye işçisinin alacağı maaş için bir banka promosyon anlaşması yaptıklarını belirten Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen, "geçen yıl kişi başı bin 600 lira olan promosyon ücretini 2 bin 600 liraya çıkardık" dedi. Başdeğirmen'in müjdesi işçiler tarafından büyük bir alkışla karşılık buldu.  Başdeğirmen, “Biliyorsunuz bankalardan aldığınız bir maaş var devletimiz o parayı oraya yatırdığı anda hangi bankadan alıyorsanız son yıllarda uygulanan bir promosyon desteği var bankalar bu parayı alıyorsa 2 günde onlar kullanıyorsa onun karşılığında da personelimizi düşünerek yaptığımız görüşmelerde promosyon istedik zamanı gelen arkadaşlarımızın personelimizin yeniden anlaşmasını yaptık.  Geçen yıl ki kişi başı bin 600 lira olan promosyon ücretini 2 bin 600 liraya çıkardık.” Dedi.   Bankanın vermek istediği promosyon ücretini ilk etapta düşük bulduklarını söyleyen Başdeğirmen, "bunun mücadelesini verdik ve 2 bin 600 liraya çıkardık" diye konuştu. Başdeğirmen, “Bankanın teklifi düşüktü biz bunun mücadelesini vererek 2 bin 600 liraya çıkardık bu parada 20 Ağustosta günü gelen maaşı alan kişilerin yalnız personelimizin tamamı değil yanlış anlaşılmasın maaş süresi dolup da yeniden anlaşma zamanı gelen arkadaşlarımızın alacakları promosyon 2 bin 600 liradır.” Şeklinde açıklama yaptı
Belediye Bersonelinin "Banka promosyonları bin 600 TL'den, 2.600 TL'ye çıkarıldı"

BAŞDEĞİRMEN’DEN PROMOSYON MÜJDESİ

Belediye personelinin "Banka promosyonları bin 600 TL'den, 2.600 TL'ye çıkarıldı"

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen personeli ile yaptığı bayramlaşma programında bir müjde verdi. Başdeğirmen'in verdiği müjde salonda alkış tufanına neden oldu. Bu müjde belediye personelinin alacağı banka promosyonlarıyla ilgiliydi.

 

Başkan Başdeğirmen, bir müjde verdi. Geçen dönem bin 600 TL kişi başı para alınmış şuanda yapmış olduğumuz anlaşma ile kişi başı 2 bin 600 TL yeni promosyonlarınızda hayırlı olsun arkadaşlar.

 

Beleiye işçisinin alacağı maaş için bir banka promosyon anlaşması yaptıklarını belirten Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen, "geçen yıl kişi başı bin 600 lira olan promosyon ücretini 2 bin 600 liraya çıkardık" dedi. Başdeğirmen'in müjdesi işçiler tarafından büyük bir alkışla karşılık buldu.  Başdeğirmen, “Biliyorsunuz bankalardan aldığınız bir maaş var devletimiz o parayı oraya yatırdığı anda hangi bankadan alıyorsanız son yıllarda uygulanan bir promosyon desteği var bankalar bu parayı alıyorsa 2 günde onlar kullanıyorsa onun karşılığında da personelimizi düşünerek yaptığımız görüşmelerde promosyon istedik zamanı gelen arkadaşlarımızın personelimizin yeniden anlaşmasını yaptık.  Geçen yıl ki kişi başı bin 600 lira olan promosyon ücretini 2 bin 600 liraya çıkardık.” Dedi.

 

Bankanın vermek istediği promosyon ücretini ilk etapta düşük bulduklarını söyleyen Başdeğirmen, "bunun mücadelesini verdik ve 2 bin 600 liraya çıkardık" diye konuştu.

Başdeğirmen, “Bankanın teklifi düşüktü biz bunun mücadelesini vererek 2 bin 600 liraya çıkardık bu parada 20 Ağustosta günü gelen maaşı alan kişilerin yalnız personelimizin tamamı değil yanlış anlaşılmasın maaş süresi dolup da yeniden anlaşma zamanı gelen arkadaşlarımızın alacakları promosyon 2 bin 600 liradır.” Şeklinde açıklama yaptı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.