Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; 10 Kasım Mesajı

GÜNDEM 10.11.2019 - 13:00, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1591+ kez okundu.
 

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; 10 Kasım Mesajı

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; 10 Kasım Mesajı
Isparta Belediye Başkanı Sayın Şükrü Başdeğirmen’in Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81.yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.   Başkan Başdeğirmen mesajında; “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 81. Sene-i devriyesinde rahmetle yad ediyorum. Milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İstiklal Mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır.   Tüm dünyanın takdirini kazanmış istisna şahsiyetlerden biri olan Gazi Mustafa Kemal, Başkomutan olarak elde ettiği zaferler ve kurucusu olduğu Cumhuriyetimiz ile saygın bir lider olarak tarihe ismini yazdırmıştır. Düşmanlara karşı memleketin bütün güçlerini birleştirmeyi başaran, kırılmış cesaretleri güçlendirerek, bir milletin kaderinin nasıl değişebileceğini dünya tarihine yazdıran Atatürk’ün hedefleri doğrultusunda biz de, bizden sonraki nesiller de, ülkemizi daha da ileriye taşımak için durmaksızın çalışacağız. Dünyanın ender yetiştirdiği eşsiz bir komutan ve dahi bir yönetici olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk milletin gönlünde ebediyen yaşayacak.   Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve daha ileriye taşımak için üzerimize düşen sorumlulukları hep birlikte yerine getirmeliyiz. Bu düşüncelerle, vefatının 81. yıl dönümünde, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum.”
Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; 10 Kasım Mesajı

Isparta Belediye Başkanı Sayın Şükrü Başdeğirmen’in Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81.yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
 
Başkan Başdeğirmen mesajında; “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 81. Sene-i devriyesinde rahmetle yad ediyorum. Milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İstiklal Mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır.
 
Tüm dünyanın takdirini kazanmış istisna şahsiyetlerden biri olan Gazi Mustafa Kemal, Başkomutan olarak elde ettiği zaferler ve kurucusu olduğu Cumhuriyetimiz ile saygın bir lider olarak tarihe ismini yazdırmıştır. Düşmanlara karşı memleketin bütün güçlerini birleştirmeyi başaran, kırılmış cesaretleri güçlendirerek, bir milletin kaderinin nasıl değişebileceğini dünya tarihine yazdıran Atatürk’ün hedefleri doğrultusunda biz de, bizden sonraki nesiller de, ülkemizi daha da ileriye taşımak için durmaksızın çalışacağız. Dünyanın ender yetiştirdiği eşsiz bir komutan ve dahi bir yönetici olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk milletin gönlünde ebediyen yaşayacak.
 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve daha ileriye taşımak için üzerimize düşen sorumlulukları hep birlikte yerine getirmeliyiz. Bu düşüncelerle, vefatının 81. yıl dönümünde, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.