Belediye Başkanı Başdeğirmen Açıkladı; Valilik Arkasına ARASTA Kurulacak

GÜNDEM 07.08.2020 - 12:47, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2382+ kez okundu.
 

Belediye Başkanı Başdeğirmen Açıkladı; Valilik Arkasına ARASTA Kurulacak

Belediye Başkanı Başdeğirmen Açıkladı; Valilik Arkasına ARASTA Kurulacak
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Tarihi Üzüm Pazarında yapacakları restorasyon nedeniyle işyerlerini boşaltacak olan esnafları Valiliğin arkasına yapacakları Pazar Arastasındaki dükkanlarda konuşlandıracaklarını söyledi.   Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, dün gerçekleştirdiği Tarihi Üzüm Pazarı Restorasyon Projesi konusunda Üzüm Pazarı esnafı ile yaptığı bilgilendirme toplantısında restorasyondan dolayı üzüm pazarı esnafının mağdur olmayacağı müjdesini verdi. BAŞDEĞİRMEN; “VALİLİK ARKASINA ARASTA KURACAĞIZ” Tarihi Üzüm Pazarını ada ada restorasyona alacaklarını ve böylece işyerlerinde ayrılmak durumunda kalan esnafların da ticari hayatlarına geçici bir süre ile Valilik arkasında devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Bu restorasyon tamamen belediyemiz tarafından yapılacaktır. Tabi burada siz değerli esnaflarımızı mağdur etmeyeceğiz. Peki nasıl etmeyeceğiz. “ESNAFIMIZ TİCARİ FAALİYETİNE O ARASTADA DEVAME DECEK” Bu konuda yeni bir çalışma başlatıyoruz. Isparta Valiliğinin arkasındaki meydanda esnaflar arastası kuracağız. Burada sıra dükkanlar olacak. Restorasyondan dolayı işyerlerinden ayrılmak zorunda olan esnaflarımızı o arastadaki işyerlerine taşıyacağız. Dört ay da olsa restorasyon süresince o esnaflarımız ticari faaliyetlerini kuracağımız arastada devam edecekler. Böylece hem ekonomik anlamda bir kaybı olmayacak hem de mevcut müşteri potansiyelini kaybetmemiş olacak” dedi. “VALİLİKTEN İZİN ALDIK” Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Valiliğin arkasındaki meydanın kullanılması konusunda Isparta Valiliği ile gerekli yazışmaları yaptıklarını ve izin aldıklarını sözlerine ekledi.
Belediye Başkanı Başdeğirmen Açıkladı; Valilik Arkasına ARASTA Kurulacak

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Tarihi Üzüm Pazarında yapacakları restorasyon nedeniyle işyerlerini boşaltacak olan esnafları Valiliğin arkasına yapacakları Pazar Arastasındaki dükkanlarda konuşlandıracaklarını söyledi.
 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, dün gerçekleştirdiği Tarihi Üzüm Pazarı Restorasyon Projesi konusunda Üzüm Pazarı esnafı ile yaptığı bilgilendirme toplantısında restorasyondan dolayı üzüm pazarı esnafının mağdur olmayacağı müjdesini verdi.
BAŞDEĞİRMEN; “VALİLİK
ARKASINA ARASTA KURACAĞIZ”
Tarihi Üzüm Pazarını ada ada restorasyona alacaklarını ve böylece işyerlerinde ayrılmak durumunda kalan esnafların da ticari hayatlarına geçici bir süre ile Valilik arkasında devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Bu restorasyon tamamen belediyemiz tarafından yapılacaktır. Tabi burada siz değerli esnaflarımızı mağdur etmeyeceğiz. Peki nasıl etmeyeceğiz.
“ESNAFIMIZ TİCARİ FAALİYETİNE
O ARASTADA DEVAME DECEK”
Bu konuda yeni bir çalışma başlatıyoruz. Isparta Valiliğinin arkasındaki meydanda esnaflar arastası kuracağız. Burada sıra dükkanlar olacak. Restorasyondan dolayı işyerlerinden ayrılmak zorunda olan esnaflarımızı o arastadaki işyerlerine taşıyacağız. Dört ay da olsa restorasyon süresince o esnaflarımız ticari faaliyetlerini kuracağımız arastada devam edecekler. Böylece hem ekonomik anlamda bir kaybı olmayacak hem de mevcut müşteri potansiyelini kaybetmemiş olacak” dedi.
“VALİLİKTEN İZİN ALDIK”
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Valiliğin arkasındaki meydanın kullanılması konusunda Isparta Valiliği ile gerekli yazışmaları yaptıklarını ve izin aldıklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.