BELEDİYE BAŞKANI İPEKÇİ TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

GÜNDEM 28.01.2020 - 12:29, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2096+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKANI İPEKÇİ TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

BELEDİYE BAŞKANI İPEKÇİ TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ
Sav Belediye Başkanı AK Partili Şakir İpekçi, geçirdiği trafik kazasında yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan İpekçi'nin sağlık durumu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Belediye Başkanı Şakir İpekçi, ile oğlu ve MHP'li Hüseyin Uçman'ın da bulunduğu otomobil, Isparta-Antalya karayolunda trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Belediye Başkanı İpekçi, Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Başkan İpekçi'nin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.. 
BELEDİYE BAŞKANI İPEKÇİ TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Sav Belediye Başkanı AK Partili Şakir İpekçi, geçirdiği trafik kazasında yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Tedavi altına alınan İpekçi'nin sağlık durumu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Belediye Başkanı Şakir İpekçi, ile oğlu ve MHP'li Hüseyin Uçman'ın da bulunduğu otomobil, Isparta-Antalya karayolunda trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Belediye Başkanı İpekçi, Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Başkan İpekçi'nin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.