Bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? Emeklilerin merakla beklediği o tarih açıklandı?

GÜNDEM 20.07.2019 - 17:49, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2238+ kez okundu.
 

Bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? Emeklilerin merakla beklediği o tarih açıklandı?

Bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? Emeklilerin merakla beklediği o tarih açıklandı?
Milyonlarca emeklinin beklediği bin lira bayram ikramiyesinin 5 - 9 Ağustos tarihleri arasında ödeneceği bildirildi.   Milyonlarca emekli bu yıl da Kurban Bayramı öncesi bin lira bayram ikramiyesi alacak. Ramazan Bayramı'nda bin lira ikramiye alan emekliler, bu yılın ikinci bayram ikramiyesini de Kurban Bayramı öncesinde alacak. Yeni emeklilerde Kurban Bayramı ikramiyesinden yararlanabilecek.   Emekliler bayram ikramiyesini Ağustos ayında hesaplarında görebilecekler. Bayram 11 Ağustos'a denk geldiği için bayram ikramiyesinin 5-9 Ağustos tarihleri arasında yatırılması bekleniyor. Böylelikle emekliler yılın ikinci ikramiyesini almış olacaklar.   Ödemelerin kesin tarihi SGK tarafından duyurulacak. Edinilen bilgiye göre üzerinde haciz olan emeklilerin ikramiyesine dokunulamayacak. Emeklinin o tarihte vefatı halinde ise ikramiye varislerine verilecek.  
Bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? Emeklilerin merakla beklediği o tarih açıklandı?

Milyonlarca emeklinin beklediği bin lira bayram ikramiyesinin 5 - 9 Ağustos tarihleri arasında ödeneceği bildirildi.
 
Milyonlarca emekli bu yıl da Kurban Bayramı öncesi bin lira bayram ikramiyesi alacak. Ramazan Bayramı'nda bin lira ikramiye alan emekliler, bu yılın ikinci bayram ikramiyesini de Kurban Bayramı öncesinde alacak. Yeni emeklilerde Kurban Bayramı ikramiyesinden yararlanabilecek.
 
Emekliler bayram ikramiyesini Ağustos ayında hesaplarında görebilecekler. Bayram 11 Ağustos'a denk geldiği için bayram ikramiyesinin 5-9 Ağustos tarihleri arasında yatırılması bekleniyor. Böylelikle emekliler yılın ikinci ikramiyesini almış olacaklar.
 
Ödemelerin kesin tarihi SGK tarafından duyurulacak. Edinilen bilgiye göre üzerinde haciz olan emeklilerin ikramiyesine dokunulamayacak. Emeklinin o tarihte vefatı halinde ise ikramiye varislerine verilecek.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.