BAŞKANIN MUTLU GÜNÜ

09.06.2019 - 01:25, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2509+ kez okundu.
 

BAŞKANIN MUTLU GÜNÜ

Gül Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Boyacı kızı Efnan’ı evlendirdi. 
Kamil – Mehmet BOYACI (Gül Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı) çiftinin değerli kızları; EFNAN ile, Dudu – Osman Naci KÖROĞLU çiftinin değerli oğulları; RIDVAN, Dün IYAŞ Kongre Sarayında düzenlenen muhteşem düğün töreni ile evlenerek dünya evine girdiler. Saat 20.00’de başlayan düğün törenine; Vali Ömer Seymenoğlu başta olmak üzere daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu başkan ve temsilcileri ile seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Düğünde gerçekleştirilen nikah töreninde ise Efnan – Rıdvan çiftinin nikah şahitliğini Vali Ömer Seymenoğlu yaptı. Gül32 ailesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileriz.  
Gül Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Boyacı kızı Efnan’ı evlendirdi. 

Kamil – Mehmet BOYACI (Gül Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı) çiftinin değerli kızları; EFNAN ile,
Dudu – Osman Naci KÖROĞLU çiftinin değerli oğulları; RIDVAN,
Dün IYAŞ Kongre Sarayında düzenlenen muhteşem düğün töreni ile evlenerek dünya evine girdiler.
Saat 20.00’de başlayan düğün törenine; Vali Ömer Seymenoğlu başta olmak üzere daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu başkan ve temsilcileri ile seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Düğünde gerçekleştirilen nikah töreninde ise Efnan – Rıdvan çiftinin nikah şahitliğini Vali Ömer Seymenoğlu yaptı.

Gül32 ailesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.