Başkan Tural’dan Mevlid Kandili mesajı

GÜNDEM 08.11.2019 - 10:20, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1753+ kez okundu.
 

Başkan Tural’dan Mevlid Kandili mesajı

Başkan Tural’dan Mevlid Kandili mesajı
ESKKK 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin dünyaya gelişinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili’nin bir kez daha idrak edildiğini belirten  Başkan Tural, “Sevgili Peygamberimizin doğumu sebebiyle Mevlid Kandili’ni nefis muhasebemiz için bir fırsat olarak düşünmeliyiz” dedi.  Başkan Tural, kandil  mesajında şu görüşlere yer verdi: “Birlik ve beraberliğe, kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde Mevlid Kandili’ni de vesile edinerek kardeşliğimize zarar verecek her türlü unsurdan uzak durmalıyız.  Sevgili Peygamberimizi ve onun öğütlerini en güzel şekilde anlamak ve hayatımıza uygulamak durumundayız. Onun sünnetlerini yaşamak mutluluğun, huzurun, birlik ve beraberliğin yoludur.  Efendimiz (S.A.V.) bizlerin yaşantısı için en güzel örnektir. Bu mübarek gece vesilesiyle Peygamber Efendimizi daha yakından tanımanın ve çocuklarımızı onun sevgisi ile yetiştirmenin gayreti içerisinde olmak temennisiyle, Mevlid Kandili’nin tüm insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini diliyor esnafımızın, milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum.”
Başkan Tural’dan Mevlid Kandili mesajı

ESKKK 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin dünyaya gelişinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili’nin bir kez daha idrak edildiğini belirten  Başkan Tural, “Sevgili Peygamberimizin doğumu sebebiyle Mevlid Kandili’ni nefis muhasebemiz için bir fırsat olarak düşünmeliyiz” dedi.  Başkan Tural, kandil  mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Birlik ve beraberliğe, kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde Mevlid Kandili’ni de vesile edinerek kardeşliğimize zarar verecek her türlü unsurdan uzak durmalıyız.  Sevgili Peygamberimizi ve onun öğütlerini en güzel şekilde anlamak ve hayatımıza uygulamak durumundayız. Onun sünnetlerini yaşamak mutluluğun, huzurun, birlik ve beraberliğin yoludur.  Efendimiz (S.A.V.) bizlerin yaşantısı için en güzel örnektir. Bu mübarek gece vesilesiyle Peygamber Efendimizi daha yakından tanımanın ve çocuklarımızı onun sevgisi ile yetiştirmenin gayreti içerisinde olmak temennisiyle, Mevlid Kandili’nin tüm insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini diliyor esnafımızın, milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.