Başkan Tural’dan Kurban Bayramı mesajı

GÜNDEM 30.07.2020 - 14:58, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2212+ kez okundu.
 

Başkan Tural’dan Kurban Bayramı mesajı

Başkan Tural’dan Kurban Bayramı mesajı
Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında milletçe yardımlaşmanın ve dayanışma içinde olmanın önemine vurgu yaptı Birlik Başkanı Ahmet Tural,  Kurban Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Yardımlaşma ve dayanışma ruhunun en güzel örneklerinin sergilendiği, milli ve dini ortak değerlerimizin canlandığı bir Kurban Bayramı’na daha milletçe ulaşmanın mutluluğunu ve coşkusunu yaşıyoruz. Bilindiği üzere bayramlar, her türlü insani ve ahlaki değerin yeniden yeşertildiği özel günlerdir. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da kurban etlerimizi ihtiyaç sahipleri ile buluşturmak yoksul, yetim, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızın hatırlanması ve desteklenmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Milletimizin birlik ve beraberliği uğruna hayatını kaybeden şehitlerimizi anmak, gazilerimize duyduğumuz şükranı her fırsatta dile getirmek bizim millet olarak edindiğimiz en önemli hasletimizdir. Bundan dolayı geçmiş bayramlarda olduğu gibi Kurban Bayramında da şehitlerimizin geride bıraktığı emanetlerine sarılıp onların sıkıntılarını gidermeli, bayramın bütünleştirici sıcaklığını şehit ailelerinin acılarını ve yaralarını daha fazla sarmak için kullanmalıyız. SOSYAL MESAFEYE DİKKAT Pandemi nedeniyle geçtiğimiz Ramazan Bayramında kısıtlamalardan dolayı buruk bir bayram geçirmiştik. Devletimizin aldığı tedbirlerle salgının kontrol altına alınmasıyla bu Kurban Bayramında kısıtlamalar olmayacak. Ancak bu durum,  tedbiri elden bırakmak anlamına gelmiyor. Dikkatli olacağız. Tedbirli davranacağız. Maske, sosyal mesafe ve hijyenden taviz vermeyeceğiz.  Kurban kesim yerlerinde yoğunluk oluşmaması için bayramın ikinci ve üçüncü günlerini değerlendirmek de oldukça önemli. Bu anlamda uzmanların uyarılarını mutlaka dikkate almalı, bulaş riski taşıyan davranışlardan uzak durmalıyız. TRAFİK KURALLARINA UYALIM Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla seyahate çıkacak vatandaşlarımızdan trafikte azami derecede dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına riayet etmelerini bekliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Kurban Bayramınızı kutluyor, bayramın esnaf ve sanatkarlarımıza, ülkemize ve milletimize, İslam âlemi ile tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum.”
Başkan Tural’dan Kurban Bayramı mesajı

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında milletçe yardımlaşmanın ve dayanışma içinde olmanın önemine vurgu yaptı

Birlik Başkanı Ahmet Tural,  Kurban Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Yardımlaşma ve dayanışma ruhunun en güzel örneklerinin sergilendiği, milli ve dini ortak değerlerimizin canlandığı bir Kurban Bayramı’na daha milletçe ulaşmanın mutluluğunu ve coşkusunu yaşıyoruz. Bilindiği üzere bayramlar, her türlü insani ve ahlaki değerin yeniden yeşertildiği özel günlerdir. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da kurban etlerimizi ihtiyaç sahipleri ile buluşturmak yoksul, yetim, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızın hatırlanması ve desteklenmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Milletimizin birlik ve beraberliği uğruna hayatını kaybeden şehitlerimizi anmak, gazilerimize duyduğumuz şükranı her fırsatta dile getirmek bizim millet olarak edindiğimiz en önemli hasletimizdir. Bundan dolayı geçmiş bayramlarda olduğu gibi Kurban Bayramında da şehitlerimizin geride bıraktığı emanetlerine sarılıp onların sıkıntılarını gidermeli, bayramın bütünleştirici sıcaklığını şehit ailelerinin acılarını ve yaralarını daha fazla sarmak için kullanmalıyız.

SOSYAL MESAFEYE DİKKAT

Pandemi nedeniyle geçtiğimiz Ramazan Bayramında kısıtlamalardan dolayı buruk bir bayram geçirmiştik. Devletimizin aldığı tedbirlerle salgının kontrol altına alınmasıyla bu Kurban Bayramında kısıtlamalar olmayacak. Ancak bu durum,  tedbiri elden bırakmak anlamına gelmiyor. Dikkatli olacağız. Tedbirli davranacağız. Maske, sosyal mesafe ve hijyenden taviz vermeyeceğiz.  Kurban kesim yerlerinde yoğunluk oluşmaması için bayramın ikinci ve üçüncü günlerini değerlendirmek de oldukça önemli. Bu anlamda uzmanların uyarılarını mutlaka dikkate almalı, bulaş riski taşıyan davranışlardan uzak durmalıyız.

TRAFİK KURALLARINA UYALIM

Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla seyahate çıkacak vatandaşlarımızdan trafikte azami derecede dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına riayet etmelerini bekliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Kurban Bayramınızı kutluyor, bayramın esnaf ve sanatkarlarımıza, ülkemize ve milletimize, İslam âlemi ile tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.