Başkan Tural’dan Çanakkale Zaferi Mesajı; Şehitlerimizin Bıraktığı emanetin Bekçisiyiz

GÜNDEM 18.03.2020 - 11:43, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2475+ kez okundu.
 

Başkan Tural’dan Çanakkale Zaferi Mesajı; Şehitlerimizin Bıraktığı emanetin Bekçisiyiz

Başkan Tural’dan Çanakkale Zaferi Mesajı; Şehitlerimizin Bıraktığı emanetin Bekçisiyiz
Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.   Bir kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferi'nin tarihte eşi benzeri görülmemiş bir başarı olduğunu belirten Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural mesajında, “18 Mart 1915 tarihinde ‘Çanakkale Geçilmez’ diyerek canını hiçe sayan ve bu büyük zaferi kazanan ecdadın torunları olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.   18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 105. yıl dönümü vesilesiyle mesaj yayımlayan Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, “Milletimiz, Çanakkale'de topuyla, tüfeğiyle canı pahasına mücadele verip büyük bir destan yazmıştır. Çanakkale Zaferi, bağımsızlık için verilen başarılı bir mücadele olmasının yanı sıra Türk milletinin dayanışmasının, birlik ve beraberliğinin de simgesidir.   Tüm yokluk ve imkansızlıklara rağmen milletimizin canı pahasına savaşarak kazandığı bu zafer, Türkiye Cumhuriyeti'ne giden yoldaki en önemli adımdır. Çanakkale'nin her karış toprağı, ülkenin ört bir yanından şehitlerimizin kanıyla sulanmıştır. Ecdadımız şanlı tarihi boyunca bağımsızlığı için savaşmış ve sömürgeciliğe karşı bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti kurmayı başarmıştır.   Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Türk milleti, vatanı ve bağımsızlığı uğruna ölümü göze alabileceğini Çanakkale Zaferi ile dünyaya göstermiştir. Atalarımızın bizlere miras bıraktığı bu vatanı dünyada hak ettiği konuma taşımak için daha çok çalışmalı ve bizi biz yapan milli değerlerimizi daima canlı tutmalıyız. Bu gururlu günü kutlarken, bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bizler için canlarını feda ederek adını tarihe altın harflerle yazdıran aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi minnetle anıyoruz. Onların bizlere bıraktığı emanetin bekçisiyiz” açıklamasında bulundu.
Başkan Tural’dan Çanakkale Zaferi Mesajı; Şehitlerimizin Bıraktığı emanetin Bekçisiyiz

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Bir kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferi'nin tarihte eşi benzeri görülmemiş bir başarı olduğunu belirten Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural mesajında, “18 Mart 1915 tarihinde ‘Çanakkale Geçilmez’ diyerek canını hiçe sayan ve bu büyük zaferi kazanan ecdadın torunları olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.
 
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 105. yıl dönümü vesilesiyle mesaj yayımlayan Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, “Milletimiz, Çanakkale'de topuyla, tüfeğiyle canı pahasına mücadele verip büyük bir destan yazmıştır. Çanakkale Zaferi, bağımsızlık için verilen başarılı bir mücadele olmasının yanı sıra Türk milletinin dayanışmasının, birlik ve beraberliğinin de simgesidir.
 
Tüm yokluk ve imkansızlıklara rağmen milletimizin canı pahasına savaşarak kazandığı bu zafer, Türkiye Cumhuriyeti'ne giden yoldaki en önemli adımdır. Çanakkale'nin her karış toprağı, ülkenin ört bir yanından şehitlerimizin kanıyla sulanmıştır. Ecdadımız şanlı tarihi boyunca bağımsızlığı için savaşmış ve sömürgeciliğe karşı bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti kurmayı başarmıştır.
 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Türk milleti, vatanı ve bağımsızlığı uğruna ölümü göze alabileceğini Çanakkale Zaferi ile dünyaya göstermiştir. Atalarımızın bizlere miras bıraktığı bu vatanı dünyada hak ettiği konuma taşımak için daha çok çalışmalı ve bizi biz yapan milli değerlerimizi daima canlı tutmalıyız. Bu gururlu günü kutlarken, bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bizler için canlarını feda ederek adını tarihe altın harflerle yazdıran aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi minnetle anıyoruz. Onların bizlere bıraktığı emanetin bekçisiyiz” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.