BAŞKAN TURAL'A TEŞEKKÜR ETTİ

GÜNDEM 24.06.2020 - 19:21, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1917+ kez okundu.
 

BAŞKAN TURAL'A TEŞEKKÜR ETTİ

BAŞKAN TURAL'A TEŞEKKÜR ETTİ
Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner, otobüslerin dezenfekte işlemi için Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural'a teşekkür etti.   Isparta Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı bünyesinde kurulan özel dezenfekte ekibi kentte bulunan esnafların işyerlerini dezenfekte işlemi yapıyor. Bu kapsamda üyesi olduğu Halk Otobüsleri kooperatifine de ekibi gönderen Başkan Tural, tüm otobüsleri tek tek dezenfekte ettirdi.  Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Daşdöner; "Temsil etmiş olduğum Halk Otobüsü Esnafı adına, her zaman esnafımızın yanında destekçisi olan Esnaf Odaları Birlik Başkanımız Ahmet Tural'a teşekkür ederim" dedi. 
BAŞKAN TURAL'A TEŞEKKÜR ETTİ

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner, otobüslerin dezenfekte işlemi için Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural'a teşekkür etti.  

Isparta Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı bünyesinde kurulan özel dezenfekte ekibi kentte bulunan esnafların işyerlerini dezenfekte işlemi yapıyor. Bu kapsamda üyesi olduğu Halk Otobüsleri kooperatifine de ekibi gönderen Başkan Tural, tüm otobüsleri tek tek dezenfekte ettirdi. 

Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Daşdöner; "Temsil etmiş olduğum Halk Otobüsü Esnafı adına, her zaman esnafımızın yanında destekçisi olan Esnaf Odaları Birlik Başkanımız Ahmet Tural'a teşekkür ederim" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.